Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Gigi Becali s-a convins de Florin Tănase: „Ce să faci?”

FCSB Publicat pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21713058/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-25-08-2024.jpg

Hermannstadt a învins-o pe FCSB, scor 2-0, duminică seară. În urma acestei înfrângeri, campioana României rămâne cu doar cinci puncte şi poate termina etapa pe ultimul loc, dacă Gloria Buzău nu va pierde cu Universitatea Cluj.

Florin Tănase s-a aflat la primul meci ca titular de la revenirea la FCSB, dar nu a reuşit să îl convingă pe Gigi Becali, care s-a declarat nemulţumit de favoritul său.

„Tănase dă numai în spate mingea, numai în spate. Fotbalul se joacă în faţă. Ce să faci? Ăsta e fotbalul românesc, nu avem valoare. Lasă că face Tănase, se descurcă el”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali schimbă foaia după înfrângerea de la Sibiu

Gigi Becali nu mai suportă jocul slab al echipei sale. După ce a dat de pământ cu jucătorii săi, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va merge la baza de antrenament a echipei pentru a le transmite ceea ce îşi doreşte de la ei.

„O să mă duc puţin pe la echipă, să ţip, să urlu, că vreau mişcare, că nu se mişcă pe teren. Eu vreau mişcare pe teren când am posesia. Vreau joc rapid. Nu vreau să ţin mingea două minute.

Vreau 20 de secunde de joc rapid, în viteză. Pentru asta, trebuie să te mişti pe teren. Mă duc să le zic: `Băi, dacă nu vă zice antrenorul sau cine nu vă zice, vă spun eu: mişcaţi-vă pe teren!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele