Ultima oră
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor
„E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul „E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul
Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu
Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul

Gigi Becali, reacţie optimistă după tragerea la sorţi din Europa League: „Nu e exclus să o batem pe Manchester United”

FCSB Publicat pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21717673/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

FCSB s-a calificat în grupele Europa League, după ce a învins-o pe LASK Linz, scor 1-0, joi seară.

Vineri, de la ora 14:00, a avut loc tragerea la sorţi pentru faza principală din Europa League. FCSB a fost repartizată în urna a patra, iar la Bucureşti va veni Manchester United! De asemenea, FCSB a mai picat cu Glasgow Rangers (deplasare), Olympiakos (acasă), PAOK (deplasare), Midtjylland (acasă), Qarabag (deplasare), RFS (acasă), Hoffenheim (deplasare).

Gigi Becali a oferit prima reacţie după ce campioana României şi-a aflat adversarele din faza ligii din Europa League. Latifundiarul din Pipera este optimist şi consideră că formaţia bucureştenă poate produce surpriza.

„Ce-am zis eu? United şi afară cu PAOK să ne ducem la Sf. Dimitrie. Dumnezeu mi-a făcut exact cum am vrut. Mi-a zis: ‘Uite, pentru că te-am amărât, că nu meritai să ieşi din Liga Campionilor, dar îţi voi da poftele, să vadă lumea toată că ce spui tu Eu împlinesc ţie’.

Nu ieşeau aşa de bine nici dacă le puneam cu mâna. Mă înţelegi? Noi nu puteam să le alegem aşa de bine. În situaţia asta, noi putem să intrăm în primăvara europeană chiar dacă vorbeam cu Meme că dăm de balauri şi e vai de capul nostru.

 

Le-a aranjat Dumnezeu şi putem să ne calificăm şi în primăvara europeană. Totul e extraordinar. Hoffenheim e o echipă mai puternică, Manchester United, chiar dacă e puternică, o voiam la Bucureşti.

Nu contează, sunt echipe pe care le putem învinge cu puţin noroc. E bună treaba. Nu e exclus să o batem pe Manchester United, n-am bătut-o pe Chelsea? A fost aceeaşi situaţie. 

 

Bravo, tată. O să batem patru echipe. Şă ştii că e o grupă bună, nici noi nu le alegeam aşa”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele