Ultima oră
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu Fostul elev al lui Marius Şumudică sare în apărarea tehnicianului! Mesaj direct pentru Dan Şucu
Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial

Adrian Mititelu, un nou tun pe piaţa transferurilor! Italianul a fost prezentat oficial
Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese
Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare" Gigi Mulţescu, un ultim tur pe stadionul din "Ştefan cel Mare"
Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă Andy Carroll va evolua în Franţa. Destinaţie interesantă

Gigi Becali, reacţie de milioane când a auzit că Florin Talpan l-a dat iar în judecată: „E bolnav, săracul”

Fotbal Romania Publicat pe miercuri, 10:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21729516/1/becali-1.jpg

Florin Talpan continuă războiul pe care îl poartă cu Gigi Becali şi l-a dat din nou în judecată pe latifundiarul din Pipera.

Temeiul îl reprezintă o „acţiune în raspundere delictuală”, faptă care, potrivit Legii 287/2009, inclusă în Codul Civil, presupune o atingere a drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane prin anumite acţiuni sau inacţiuni.

Gigi Becali a reacţionat când a auzit ce a făcut colonelul de justiţie al clubului Steaua şi a părut destul de surprins, după care a avut o reacţie de milioane.

„Pentru ce m-a mai dat de data asta în judecată? Nu îmi amintesc să fi vorbit despre el de vreun an de zile.

Haideţi să îl lăsăm în pace că e bolnav, săracul. Nu mi-a venit nimic şi chiar nu ştiu nimic despre asta, dar v-am zis: să îl lăsăm în pace”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Florin Talpan o vrea pe FCSB exclusă din Europa

Florin Talpan a făcut un nou demers împotriva FCSB. Juristul Stelei cere excluderea campioanei din Europa League.

 

Lupta de la distanţă dintre Florin Talpan şi FCSB este arhicunoscută. De-a lungul ultimilor ani, juristul a făcut mai multe demersuri în instanţe, la FRF şi la UEFA. Acum, Talpan a trimis o serie de cerinţe Federaţiei Române de Fotbal, conform Fanatik. Printre acestea se numără şi excluderea FCSB din Europa League, pentru că ar fi fost inclusă în Liga 1 prin "rea credinţă".

”1. Prezentarea corectă a palmaresului Stelei Bucureşti în toate materialele de promovare a UEFA şi în statisticile prezente pe site-ul uefa.com, clubul Steaua fiind înfiinţat în 1947.

2. Rectificarea pe site-ul dumneavoastră a palmaresului deţinut de către SC Fotbal Club Fcsb SA, care s-a înfiinţat în 2004. Pentru evitarea confuziei, solicităm prezentarea clubului înfiinţat în 2004 pe toate materialel UEFA sub altă denumire decât Steaua Bucureşti.

3. Excluderea SC Fotbal Club Fcsb SA din orice competiţie europeană, deoarece a fost inclusă în Liga 1 prin rea credinţă, cu complicitatea conducerii FRF.

4. Dezafilierea SC Fotbal Club Fcsb SA.

5. Predarea locului în Liga 1 Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, întrucât SC Fotbal Club Fcsb SA s-a afiliat la FRF în mod fraudulos”, sunt cererile trimise de Florin Talpan la FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele