Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali, pe cai mari: „Fac Generaţia de Aur a FCSB-ului”

FCSB Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21611033/1/gigi-becali-2.jpg

FCSB a reuşit să câştige după 9 ani titlul în Superliga. Pentru elevii lui Charalambous urmează preliminariile Ligii Campionilor. Drumul către grupe se anunţă infernal.

Campioana României are adversari relativ facili în turul I, dar ar fi totuşi de evitat: Ordabasy, Dinamo Batumi şi Celje.

Situaţia se schimbă radical în turul II. FCSB nu va fi cap de serie, fiind scoasă de pe listă de APOEL Nicosia, care a câştigat dramatic titlul în Cipru, în detrimentul celor de la AEK Larnaca.

Astfel, FCSB ar putea da peste PAOK-ul lui Răzvan Lucescu sau Dinamo Zagreb, dar şi alte echipe cu bugete foarte mari, precum: Ferencvaros, Sparta Praga sau Malmo.

Gigi Becali nu este de acord cu cei care spun că echipa sa nu are nicio şansă de calificare în noul format UEFA Champions League şi promite că va construi un lot puternic. 

Mai în glumă, mai în serios, omul de afaceri a precizat că visează chiar la câştigarea celui mai important trofeu intercluburi.

”O să le dau eu victorii, o să vezi. O să fac eu Generaţia de Aur a Stelei, a FCSB. O să câştigăm eu şi Cupa Campionilor o dată, o să vezi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali i-a închis uşa în nas lui Alex Chipciu

Recent, Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca Alex Chipciu să ajungă la FCSB. Patronul susţine că fotbalistul trebuie să rezolve singur situaţia cu echipa din Ardeal. 

Concret, patronul FCSB nu ar dori să achite bani pentru Chipciu, iar ”U” Cluj nu ar fi dispusă să îl lase gratis. 

Miercuri, omul de afaceri a făcut noi dezvăluiri despre jucător. Becali susţine că în cazul în care l-ar transfera pe fotbalist, nu s-ar baza pe el la meciurile din Champions League. 

”Nu mă interesează pe mine Chipciu. Eu am altă intenţie cu Chipciu. Intenţia jucătorului care a fost cu noi, un caracter frumos. E de vestiar, dar nu poţi să joci cu Chipciu pentru Champions League”, a spus Gigi Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele