Ultima oră
Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona
Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid
”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS ”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea
Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea” Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea”

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, continuă atacurile la adresa clubului Steaua

FCSB Publicat pe 8 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21221530/1/gigi-becali-2023-12.png

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, continuă să atace Steaua şi oamenii care conduc clubul. Omul de afaceri a avut o nouă reacţie tranşantă faţă de Clubul Sportiv al Armatei, precizând că, din punctul lui de vedere, conducătorii nu vor reuşi să atragă vreun investitor care să transforme, astfel, echipa în una privată.

Steaua şi-a luat gândul de la schimbarea Legii Sportului, care ar putea facilita accederea clubului în SuperLiga României şi dacă e coordonat de MApN, motiv pentru care se gândeşte să atragă un investitor, o companie sau un om de afaceri care să investească.

Becali este sigur că acest detaliu nu se va întâmpla şi că situaţia va continua să fie la fel şi în anii următori. Asta deşi, în ultimele zile, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora se caută variante în acest sens.

”Imediat se fac 10 ani de când au marca. Să vedem cât au produs. Că la proces o să îi întrebe judeătorul cât au produs cu marca Steaua în ultimii 10 ani dacă tot cer despăgubiri. Şi ce o să zică? Că nu doar că n-au produs nimic, au şi cheltuit vreo 10 milioane de euro.

E ca şi cum ai un apartament pe care vrei să îl închiriezi cu 500 de euro şi după câţiva ani te trezeşti că tu nu ai făcut niciun ban din chirie, ba chiar ai pierdut că a trebuit să îl întreţii. Dar astea o să se vadă în instanţă, la judecată.

Păi cine să vină să se asocieze cu ei? Ei nu îşi mai permit acum să se asocieze cu privaţii pe mai puţini bani decât au declarat, 3,7 milioane de euro pe an, la cât au evoluat ei folosirea siglei. Cine vine, trebuie să dea banii ăştia.

Şi cine îi dă? Nu îi dă nimeni. Oricum, încet-încet o să le anulez eu mărcile. Deja am anulat patru. Pentru că ceea ce s-a întâmplat în 2014 (n.r. la procesul în care a pierdut marca Steaua) este inadmisibil.

Eram şi în puşcărie, au reuşit cumva, dar nu ştiu ce a fost acolo. Dar nu merge asta la nesfârşit. Şi nici nu au cum să se asocieze cu un privat. Păi cine îţi dă ţie 3,7 milioane de euro pe an pentru închirierea mărcii Steaua? Nu îţi dă nimeni, garantez asta”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Daniel Opriţa, uluit după ce Steaua a anunţat că renunţă la 16 jucători

Curăţenie generală la CSA Steaua. ”Militarii” au terminat pe locul 2 în Liga 2, dar din cauza modului de organizare al clubului nu au putut promova nici sezonul trecut.

Conducerea a decis să renunţe la un număr mare de jucători: 16! Daniel Opriţa nu va mai conta pe: David Dincă, Darius Oroian, Alexandru Sabău, Laurenţiu Corbu, Cosmin Ciocoteală, Mădălin Mihăescu, Cristian Bustea, Dragoş Gheorghe, Ştefan Bodişteanu, Alexandru Sima, Ştefan Pacionel, Emilian Pacionel, Atanas Trică, Mahadi Kayondo, Iustin Răducan şi Doru Calestru.

De asemenea, Tsvetelin Chunchukov este în discuţii cu o formaţie din Superligă şi ar putea pleca de asemenea.

După ce a fost făcut anunţul oficial, Daniel Opriţa a reacţionat. Antrenorul ”militarilor” speră că se va găsi o soluţie pentru ca echipa să promoveze sezonul viitor de Liga 2. 

”Asta e. Nu ştiu ce vom face în această săptămână ce se va decide. Deocamdată, asta e. Sub contract mai avem cinci jucători.

Eu mai contract încă un an, dar am avut oferte. Vedem ce ca fi în săptămâna asta, dacă se va găsi o soluţie pentru promovare, ca să vedem ce jucători vom aduce. Nu am mai multe detalii la ora asta”, a spus Opriţa, pentru AS.ro.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele