Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc

Gigi Becali, ironic la adresa lui Dan Şucu, după începutul dezamăgitor de sezon al Rapidului. „Glumă, glumă, dar e prea multă glumă”

Superliga Publicat pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21690991/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Gigi Becali s-a amuzat în momentul în care a vorbit despre antrenorul Rapidului, adus de Dan Şucu după sezonul trecut.

Giuleştenii au un început modest de sezon în Superliga, după ce au înregistrat două egaluri şi o înfrângere, iar Gigi Becali a râs de omologul său de Rapid pentru investiţia pe care a făcut-o. Este vorba despre aducerea lui Neil Lennon.

Patronul FCSB-ului şi-a amintit de momentul în care antrenorul nord-irlandez s-a prezentat la conferinţa de presă cu un plasture pe nas.

„Şucu a zis că suntem prieteni şi aşa suntem, dar la fotbal e război. Şucu are bani şi o să ia măsuri. E om de afaceri. El a făcut cea mai mare investiţie în Lennon (n.r. râde) care a căzut de pe bicicletă şi şi-a rupt nasul.

M-am şi împărtăşit azi şi voi mă faceţi să fac păcate. Glumă, glumă, dar e prea multă glumă”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Neil Lennon a plecat în Irlanda

Problemele se ţin lanţ de gruparea din Giuleşti. După ce startul de sezon a fost cu mult sub aşteptări, Rapid reuşind să strângă doar două puncte în primele trei etape, acum Neil Lennon a fost nevoit să plece de urgenţă în Irlanda.

Rapid a emis un comunicat, sâmbătă, în care a anunţat că mama antrenorului a suferit un atac de cord, vineri seară, ea fiind deja internată de mai multe săptămâni în spital. Acesta este al doilea atac de cord pe care l-a suferit mama lui Lennon. Următoarele 48 de ore sunt critice, iar tehnicianul lui Rapid a luat decizia de a pleca de urgenţă în Irlanda, acolo unde internată mama acestuia. De asemenea, încă nu se ştie dacă va putea fi prezent pe bancă la partida cu Sepsi, totul depinzând de cum va evolua starea de sănătate a mamei.

„Astăzi, Neil Lennon a fost nevoit să se întoarcă în Irlanda, din cauza unei urgenţe în familie.

Mama sa se află într-o stare foarte gravă, după o perioadă de câteva săptămâni de spitalizare. Aseară a suferit al doilea atac de cord, iar următoarele 48 de ore urmează să fie unele critice. Familia l-a chemat acasă pe Neil pentru a putea trece împreună peste acest moment greu.

Sănătatea celor apropiaţi este întotdeauna importantă, de aceea suntem alături de antrenorul nostru şi aşteptăm să revină cu veşti bune, pentru a putea fi prezent pe bancă la meciul de luni.

Pregătirea echipei continuă, iar Iain Brunskill va fi prezent mâine la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Rămânem #impreuna, mai ales în momente dificile, şi ne păstrăm încrederea", este comunicatul emis de Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele