Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Gigi Becali face mutări la FCSB înainte de duelul cu West Ham. ”Dică va schimba asta la ordinul meu”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20851904/1/gigi-becali-llie-poenaru-fcsb-1.jpg

FCSB va schimba sistemul de joc în partida cu West Ham de joi. Echipa antrenată de Nicolae Dică (42 de ani) va trece de la sistemul 4-2-3-1 la sistemul 4-3-3.

Gigi Becali nu este mulţumit cu începutul slab de campionat pe care îl are FCSB şi a cerut schimbarea sistemului de joc, care în opinia lui este principala problemă a ”roş-albaştrilor”.

Nicolae Dică s-a conformat şi va schimba sistemul de joc în 4-3-3, în partida cu West Ham. Tehnicianul susţine că schimbarea formaţiei a fost hotărârea lui şi a luat-o după meciul cu Hermannstadt, încheiat 2-2. 

West Ham - FCSB, primul meci al vicecampioanei României în Grupa B a Conference League 2022/2023, se joacă joi, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.primasport.ro. Roş-albaştrii vor fi susţinuţi de câteva mii de suporteri români la Londra şi speră să înceapă cu dreptul noua aventură europeană. 

Gigi Becali după înfrângera suferită în faţa Farului

”Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa, de ce să alergăm prea mult? Nu ştiu ce zice Dică, dar jucătorii ăia care nu au curaj au calificate echipa în grupe. Părerea mea e că e şi vina lui. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB şi nu ai posesia, e doar vina antrenorului.

Cea mai mare greşeală şi o să mă impun şi o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câştigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocaşi defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poţi să ai cinci de Messi şi de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei aşa, joci şi cu Oaidă, şi cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce ştiu”, a declarat Gigi Becali, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele