Ultima oră
Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”

Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”
Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2
E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract E gata! Fostul selecţioner al Braziliei a pus cerneala pe contract
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică

Gigi Becali, atac distrugător la adresa lui Istvan Kovacs: ”Este culmea tupeului!”. Replică fără precedent a patronului FCSB-ului

FCSB Publicat pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21322135/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-12.jpg

Gigi Becali îşi continuă războiul de la distanţă cu Istvan Kovacs, în contextul deciziilor extrem de controversate ale centralului din Carei la meciul dintre CFR Cluj şi Petrolul, câştigat de ”feroviari” cu 1-0.

Patronul celor de la FCSB îl consideră pe Kovacs ca fiind ”culmea obrăzniciei şi culmea tupeului”, deoarece nu a acordat două penalty-uri pentru Petrolul.

Scenariul incredibil acuzat de Gigi Becali

Becali a lansat o serie de acuzaţii incredibile, în care susţine că CCA ar putea să îl delege pe Kovacs la meciul FCSB-ului cu Sepsi, pentru ca lidera din Superligă să piardă în favoarea fostei campioane, CFR Cluj.

“Păi dar eu, că sunt nebun, eu cred că e o nebunie care nu mai poate fi stăpânită. Cum să poată să facă un om aşa ceva? Este culmea obrăzniciei şi culmea tupeului. Două 11 metri, pentru că sunt două, mai e unul şi la Musi. La Musi portarul vine şi îl ia.

Şi ai VAR. Pentru ce este VAR? Horia, eu cred că degeaba vorbim. Ei ştii ce fac? Atâta obrăznicie şi tupeu încât ei merg înainte. Mare lucru de nu îl vom vedea pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Ascultă ce spun eu.

O să zică că e arbitru FIFA şi că noi vrem să demonstrăm că el e corect, înţelegi? Şi el să arate că e corect. Sau eventual nu ştiu, stai să vedem cu cine jucăm noi. Cu Sepsi, să îl dea la o echipă şi cu ajutorul lui noi să pierdem. Înţelegi?, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Răspunsul acid al lui Istvan Kovacs pentru Gigi Becali

Anterior, arbitrul Istvan Kovacs i-a oferit un răspuns tranşant patronului FCSB-ului, Gigi Becali, în privinţa relaţiei centralului din Carei cu CFR Cluj.

Kovacs a spus că nu are nicio legătură cu fosta campioană a României şi că oricine îl acuză în această direcţie este fie prost informat, fie mincinos.

Totodată, arbitrul l-a acuzat pe Gigi Becali că vrea să îi preseze pe arbitri cu declaraţiile sale şi a susţinut că nu vrea să se implice în jocurile latifundiarului.

“Admit că deţin două proprietăţi în momentul de faţă în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureşan sau asociaţi ai celor doi. Ambele au fost achiziţionate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, şi voi pune la dispoziţie documentele care să demonstreze cele susţinute de mine.

Sunt curat şi nimeni nu poate demonstra altceva în ceea ce mă priveşte. Cine susţine altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj sau cu un alt club din România. Relaţia mea cu orice conducător sau finanţator de club este una strict profesională! Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzaţii la adresa mea. Nu voi accepta să fiu folosit în jocul pe care domnia sa îl face.

Totuşi, îl asigur pe domnul Becali că nu am nimic împotriva clubului dumnealui, niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului. Mereu am recomandat tuturor colegilor mei să fie echidistanţi şi le-am urat tot timpul să fie inspiraţi şi să ia deciziile corecte”, a declarat Istvan Kovacs pentru FRF.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele