Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali aduce la FCSB „Gheata de aur” ! Agentul jucătorului a confirmat interesul „roş-albaştrilor”

FCSB Publicat pe 29 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21610103/1/gigi-becali.jpg

FCSB a realizat până acum două transferuri de marcă în vederea pregătirii pentru viitorul sezon.

Primul a fost David Kiki, fundaş lateral ce a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul în perioada 2022-2024. El a fost unul din jucătorii de bază alături de care echipa câştiga titlul în sezonul 2022-2023. Internaţionalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală şi a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

A doua mutare a „roş-albaştrilor” este Daniel Popa, adus de la „U” Cluj pentru 300.000 de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a experimentatului fotbalist.

Recent, Becali a mai anunţat un transfer la FCSB. Omul de afaceri nu a dorit să ofere foarte multe detalii, dar a precizat că mutarea care se negociază va fi ”tare de tot”.

Se pare că este vorba despre Tshegofatso Mabasa, fotbalist ce evoluează pentru Orlando Pirates, formaţie ce evoluează în campionatul Africii de Sud.

Jucătorul este denumit „Gheata de Aur” într-un material publicat de cei de la FarPost , în care este evidenţiat impactul decisiv al antrenorului Jose Riveiro de la Orlando Pirates asupra lui Mabasa, devenit atacantul numărul 1 din Africa de Sud. Titlul complet al articolului este ”De la eternul împrumutat la Gheata de Aur”.

Tot cei de la FarPost au anunţat, prin intermediul agentului jucătorului, interesul celor de la FCSB pentru Tshegofatso Mabasa.

”Îl doreşte FCSB! Vor juca cel mai probabil în Champions League. În acest moment, vorbesc şi cu alte cluburi din Europa!

Însă el trebuie ajutat să îşi menţină calmul până la finalul sezonului”, a declarat Gary Cassica, agentul atacantului, potrivit celor de la Far Post.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele