Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Gigi Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul lui Florinel Coman: „Nu m-am înţeles cu nimic! La revedere!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588315/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 1-0, cu FCSB, în etapa a noua din play-off. După meci, formaţia din Capitală a primit trofeul pentru câştigarea Superligii.

La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua echipă campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de bucureşteni.

Gigi Becali a declarat, în urmă cu doar câteva săptămâni, că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că ”şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Se pare că Florinel Coman nu vrea sub nicio formă să rateze această oportunitate şi ar urma să semneze joi cu Al-Duhail. 

La finalul meciului cu trupa din Gruia, Gigi Becali a intrat în direct la emisiunea Fanatik Superliga şi a vorbit transferului lui Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Florinel Coman va rămâne la FCSB pe toată durata preliminariilor şi a vorbit şi despre detaliile sumei de transfer.

<< n.r. Rămâne Coman în preliminarii? >>Coman da. „Nu m-am înţeles cu nimic, ce să mă înţeleg. La revedere. Le-am zis bă, dacă vreţi, Coman rămâne.

Au zis că îmi dau 4 milioane. Nu vreau 4 milioane, vreau 3 jumate, dar să rămână la mine să joace preliminariile. Mă calific, nu mai daţi. Nu mă calific, completaţi suma de 5 milioane.” , a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele