Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Giedrius Arlauskis şi-a anunţat retragerea!

CFR Cluj Publicat pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21424948/1/cfr-cluj-steaua-rosie-belgrad-play-off-uefa-europa-league-26-08-2021.jpg

Giedrius Arlauskis, portar multiplu campion al României cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj, şi-a anunţat retragerea din fotbalul profesionist.

Ajuns la vârsta de 36 de ani, Arlauskis a dezvăluit că încă din luna februarie a anului 2023 nu s-a mai gândit să se întoarcă pe teren. La acea vreme, lituanianul îşi încheia angajamentul cu Universitatea Craiova.

S-a retras portarul care a scris istorie în Liga 1

De când m-am despărţit de Craiova, vreau să anunţ în premieră că nu am mai vorbit cu nimeni, am decis că e gata cu fotbalul. M-am retras de atunci. Spun în premieră că m-am retras din fotbal, nu mai am benzină.

Nu mai semnez cu nimeni, am luat decizia când eram la Craiova. Aveam nişte probleme de sănătate şi acum am rămas la umăr, la picioare, sunt avariat.

După 18 ani de carieră de profesionist, m-am avariat ca lumea. Eram la Craiova, nu ştiu exact meciul, eram în timpul meciului şi echipa noastră era în atac, stăteam aşa şi mi-a venit în cap, 'ce mai caut eu aici?'. Am simţit că nu mai am nicio plăcere.

Gândul venea deja, voiam să mă retrag după ce am plecat de la CFR, am şi stat o perioadă lungă acasă, mă bătea gândul. Că vreau să stau cu familia, m-a convins Marian Copilu, era atunci la Craiova, să vin să ajut.

Am decis că hai să mai încerc, să vedem dacă mai pot. Când a plecat Marian de la Craiova mi s-a tăiat şi mie, nu mai aveam nicio motivaţie, pe lângă problemele cu sănătatea, aşa că am decis să mă retrag, de ce să mă mai chinui”, a declarat Giedrius Arlauskis, conform Fanatik.

De 7 ori a câştigat Giedrius Arlauskis Superliga României: o dată cu Unirea Urziceni, o dată cu FCSB şi de 5 ori cu CFR Cluj, echipa la care a strâns cele mai multe meciuri în carieră, 125.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele