Ultima oră
Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba Juventus, decizie finală în privinţa lui Paul Pogba
Philippe Clement a revăzut faultul făcut de Ianis Hagi şi a reacţionat Philippe Clement a revăzut faultul făcut de Ianis Hagi şi a reacţionat
VIDEO | New York Liberty s-a calificat în finala WNBA! Sabrina Ionescu, cea mai bună marcatoare VIDEO | New York Liberty s-a calificat în finala WNBA! Sabrina Ionescu, cea mai bună marcatoare
Florin Talpan se pregăteşte de proces! Declaraţia dată de Gigi Becali după victoria obţinută de FCSB Florin Talpan se pregăteşte de proces! Declaraţia dată de Gigi Becali după victoria obţinută de FCSB
VIDEO | Moment istoric în NBA! LeBron James şi Bronny James, pentru prima dată împreună pe teren VIDEO | Moment istoric în NBA! LeBron James şi Bronny James, pentru prima dată împreună pe teren
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!

Gică Mihali nu îşi explică perioada dificilă pe care o traversează Dinamo: ”Ceva se întâmplă acolo. Nu mai sunt spartani adevăraţi”

Dinamo Publicat pe 12 nov 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21381819/1/cretu.jpg
 

Gică Mihali, fostul mare jucător al lui Dinamo, nu îşi poate explica cum echipa traversează o perioadă atât de slabă încât a ajuns pe locul 15. Astfel, Mihail a declarat că jucătorii nu sunt mai slabi ca cei ai echipelor precum Oţelul, Voluntari sau Poli Iaşi.

De asemenea, fostul fundaş central nu îşi poate explica cum Dinamo a pierdut meciul cu arădenii, pe care trebuiau să îl închidă încă din prima repriză.

În plus, fostul membru al Generaţiei de Aur a subliniat că nu vrea să se gândească la plecarea lui Ovidiu Burcă, deoarece ştie ce simte un antrenor când părăseşte echipa pe care o pregăteşte.

Ceva se întâmplă acolo. Nu mai sunt spartani adevăraţi”

”Nu credeam că Dinamo poate ajunge în situaţia asta. M-a sunat cineva de la Dinamo şi i-am zis aşa: ‘Cu ce e mai prejos lotul lui Dinamo decât lotul lui Oţelul, lui Poli Iaşi, Voluntari sau UTA?’.

Sunt jucătorii lui Dinamo mult mai slabi decât cei de la celelalte echipe? Eu nu cred. Vă spun eu că lotul lui Dinamo nu e mai prejos decât lotul de la Oţelul, Petrolul, Voluntari sau Iaşi. Ceva se întâmplă acolo. Nu ştiu ce să zic…”, a declarat Gică Mihali.

”I-am văzut la unele meciuri jucând foarte bine, dar problema este că nu adună puncte. Jocul îţi oferă o speranţă văd. Cu UTA trebuia să ucidă meciul din prima repriză şi nu mai aveau nicio problemă.

Uite că meciurile trec şi ei nu reuşesc să adune puncte. Ei tot îşi fac speranţe că în iarnă aduc cinci jucători. Păi stai puţin că până atunci mai sunt nu ştiu câte etape şi celelalte echipe nu stau pe loc, adună puncte. 

Şi chiar dacă se înjumătăţesc punctele vor fi greu de recuperat chiar dacă aduci 3-4 jucători. Trebuie să-i omogenizezi şi pe-ăia, să-i încadrezi în echipă. Cred că ar trebui să fie mult mai pragmatici în joc.

Nu aş vrea să vorbesc despre plecarea lui Ovidiu. Nu-mi plac chestiile astea, când pleacă un antrenor. Crede-mă.

Nu-mi place pentru că ştiu viaţa antrenorilor şi ce simt în sufletul lor atuncea. Dar ei trebuie să ia hotărâri ferme şi să vadă ce se poate face. M-aş bucura ca până atunci să nu se poată pună problema schimbării pentru că ar fi păcat.

Clar poate produce surpriza Dinamo la următoarele meciuri. Mai ales cu FCSB. La astfel de meciuri nu mai contează locul din clasament. Părerea mea e că Dinamo se poate impune cu oricine, dar nu ştiu de ce ei nu reuşesc să gestioneze situaţiile de joc. Aici e problema.

Am vorbit de curând şi cu Borcea de Dinamo. Doar prin Patrick să mai revină, altfel nu. Nu mai sunt spartani adevăraţi, crescuţi în curtea clubului, cum erau Marius Niculae, Lupescu, Răducioiu, Giani Kiriţă, Florentin Petre”, a mai spus Mihali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele