Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Gică Hagi, răspuns sec când a fost întrebat despre situaţia lui Ianis Hagi

Stranieri Publicat pe vineri, 17:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21732176/1/hagi.jpg

 

 

Situaţia lui Ianis Hagi la Rangers este în continuare incertă. Fotbalistul român evoluează la echipa secundă a clubului scoţian şi nu a fost încă vândut sau împrumutat.

Fiul lui Gică Hagi a fost curtat şi de cluburi din Superliga, precum FCSB şi Rapid, însă acesta a refuzat ofertele deoarece voia să îşi relanseze cariera în străinătate.

Chiar după victoria cu Lituania din UEFA Nations League, cel poreclit „Prinţul” a spus că se va întoarce în Scoţia şi este sigur că va depăşi această provocare şi într-un final va ajunge înapoi la prima echipă.

Gică Hagi a fost întrebat despre situaţia cu care fiul său se confruntă la Rangers şi a dat un răspuns sec, evitând să comenteze subiectul.

”Ianis e un alt subiect. Vorbim de meciul pe care îl avem de jucat”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul.

Farul se va deplasa sâmbătă la Ploieşti, acolo unde va da piept cu Petrolul, de la ora 21:30. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele