Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

Gică Hagi, discurs la superlativ despre un antrenor din Superliga. ”A făcut o muncă extraordinară acolo”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 7 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21339379/1/farul-constanta-hjk-helsinki-uefa-europa-conference-league-24-08-2023.jpg

Oţelul Galaţi – Farul Constanţa, meci contând pentru etapa a 12-a din Superliga României, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, duminică, de la ora 16:00. Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate jocurile din primul eşalon al fotbalului românesc şi cele mai importante dueluri din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale întâlnirii cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau marile ratări.

Gică Hagi a avut un discurs laudativ despre Dorinel Munteanu, omologul său de pe banca formaţiei moldave.

”Dorinel a făcut o muncă extraordinară acolo, luând echipa de unde a luat-o, a dus-o, unde a dus-o. Să facă o echipă care se luptă de la egal la egal cu toţi. A făcut o echipă care arată foarte bine.

Suntem conştienţi că e o deplasare foarte grea. Trebuie să fim în formă maximă şi să facem un meci complet, să venim la Constanţa cu o victorie sau măcar să revenim cu un punct.

Am analizat, am văzut, nu am decât să-l felicit pe Dorinel pentru munca pe care a făcut-o şi sper să fim noi mai buni decât ei”,
a spus Hagi, la conferinţa de presă oficială, ce precede partida.

LIVE VIDEO ǀ Oţelul Galaţi – Farul Constanţa, duminică, de la 16:00, la Prima Sport 2

Cei mai selecţionaţi jucători din istoria naţionalei României, simboluri ale ”Generaţiei de Aur”, se vor confrunta în calitate de antrenori: Dorinel Munteanu, pe banca Oţelului Galaţi, şi Gheorghe Hagi, acţionar şi tehnician la Farul Constanţa. ”Neamţul” a îmbrăcat tricoul primei reprezentative de 134 de ori (16 goluri marcate), în timp ce ”Regele” a strâns 124 de selecţii (35 de goluri, record împărţit cu Adrian Mutu).

Oţelul este revelaţia sezonului curent din Superligă. Nou-promovata a adunat 14 puncte şi ocupă locul 8 în campionat după ce a înregistrat două victorii, 8 egaluri, o singură înfrângere şi un golaveraj de 10-9. La polul opus, Farul poate fi considerată dezamăgirea actualei stagiuni. Campioana României se află doar pe poziţia a 7-a cu 15 puncte rezultate din 5 succese. Dobrogenii au cedat tot de 5 ori şi au un golaveraj de 15-16. Totuşi, trupa lui Hagi a dat semnale de revenire după ce a câştigat ultimele două meciuri din Superligă, la fel ca şi cea a lui Dorinel Munteanu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele