Ultima oră
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău

Gică Hagi a tunat şi a fulgerat la adresa elevilor săi după umilinţa cu CFR Cluj: „Intru eu să joc”

Farul Constanta Publicat pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21719953/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-09-08-2024-1.jpg

CFR Cluj a câştigat clar în deplasare, 3-0, contra celor de la Farul Constanţa, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

La finalul meciului, Gică Hagi şi-a distrus jucătorii deoarece au avut o prestaţia lentă şi previzibilă. Mai mult, tehnicianul i-a ironizat şi a declarat că va intra el pe teren să joace.

„În condiţiile astea, intru eu să joc. Ofensiv, destul de previzibili, destul de lenţi. O construcţie lentă, circulaţia mingii, nu mai vorbesc, doar o fază-două cu Ganea, în stânga. N-aveam cum să surprindem o echipă precum CFR-ul.

O prestaţie lentă, previzibilă şi e clar că o echipă puternică vine şi te bate”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu CFR Cluj.

Gică Hagi, distrus după ce a pierdut la scor de neprezentare cu CFR Cluj

După meci, în direct la Prima Sport, Bogdan Cosmescu a analizat înfrângerea Farului. Comentatorul sportiv susţine că academia lui Hagi nu a mai produs nimic. 

”Celebra ta academie nu mai produce nimic! Mă simţeam jenat dacă loveam aşa mingea!”

”Îţi spun eu cum a pierdut. Îl readuci pe Iancu. Celebra ta academie nu mai produce nimic. Tu îl aduci pe Iancu, pe Rivaldinho şi încerci să faci ceva. I-ai făcut să joace mai bine, dar nu e suficient. Iancu... vorba lui Udrea, dacă ne jucam în curtea şcolii şi loveam aşa, ne simţeam jenaţi... Pe cuvânt, amator, nu poţi să dai aşa în mingea aia”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport. 

În clasament CFR este pe locul 4, cu 13 puncte. Farul se află pe 9, având 8 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele