Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Giani Kiriţă, dur înainte de Dinamo - FCSB. ”Nu au mulţi jucători cu mentalitatea potrivită”

Dinamo Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21399635/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-3-1-liga-1-1-10-2006.jpg

Dinamo – FCSB, duelul marilor orgolii din etapa a 17-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două grupări bucureştene poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

Giani Kiriţă a vorbit despre mentalitatea jucătorilor de la Dinamo, care ar trebui să se schimbe. El speră ca ”alb-roşii” să facă surpriza şi să o învingă pe FCSB, dar nu e mulţumit de faptul că fotbalişti lui Dinamo nu arată mai multă dăruire pe teren.

”Nu au mulţi jucători cu mentalitatea potrivită. Care să ardă pentru Dinamo, care să ştie ce înseamnă Dinamo, care să se bată pentru Dinamo în orice direcţie. Şansele par minime, dar există o şansă cu meciul acesta.

Dacă baţi pe FCSB, gândiţi-vă ce gură de oxigen. Altfel vezi lucrurile mai departe şi poţi să iei puncte în continuare. Dacă meciul acesta îl pierzi, sunt slabe şansele ca Dinamo să îşi mai revină.”, a spus Giani Kiriţă, potrivit Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele