Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Gheorghe Hagi, prima variantă a lui Răzvan Burleanu la echipa naţională, şi-a găsit înlocuitor la Farul

Echipa nationala Publicat pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21679399/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024-2-1.jpg

Gică Hagi pare să fie prima variantă de selecţioner a lui Răzvan Burleanu, chiar dacă pare una destul de complicată.

După ce Edi Iordănescu a anunţat că a decis să plece de la echipa naţională, în urma expirării înţelegerii. Oficialii FRF sunt în căutarea unui nou selecţioner, iar printre numele vehiculate se numără şi Gică Hagi, care pare să fie preferat de Răzvan Burleanu, conform GSP.ro.

Însă, Hagi nu va fi uşor de convins să plece de la echipa sa de suflet, Farul Constanţa, dar în cazul în care se va întâmpla, sursa menţionată anterior anunţă că Adi Mutu ar putea fi înlocuitorul său pe banca „marinarilor”.

„Briliantul” este atras de proiectul de la Constanţa şi vrea să antreneze în Superliga, după dezamăgirea de la CFR Cluj.

Dănuţ Lupu, reacţie acidă la posibilitatea ca Gică Hagi să fie selecţioner

Dănuţ Lupu a discutat despre posibilitatea ca Gică Hagi să devină noul selecţioner al naţionalei României.

Fostul internaţional nu îl vede pe „rege” ca fiind alegerea potrivită pentru postul de selecţioner al echipei naţionale.

”Nu cred că o să accepte, decât să accepţi să te faci de râs mai bine stai acasă. Părerea mea este că Gică este un antrenor foarte mare, dar nu este un antrenor care să creeze un grup. El e obişnuit cu copiii, nu îl văd să reuşească cu jucătorii de la echipa naţională.

Gică are nevoie de timp să facă o echipă, la echipa naţională te vezi cu ei o săptămână la trei luni. Crezi că dacă Edi avea 10% şanse nu rămânea, să fim realişti. Gică are nevoie să antreneze jucătorii zi de zi, aici te întâlneşti cu ei o săptămână la trei luni.

Îmi doresc ca Hagi să reuşească mai mult decât poate să îşi închipuie oricine, dar îmi e greu să cred lucrul ăsta.

Nu are timp să facă ce vrea el. Îmi doresc din tot sufletul să vină şi să reuşească, dar îmi e frică că dacă nu va reuşi nu îl va ierta nimeni. Tot ce a făcut la Farul se va şterge, îi va fi greu să se ducă la Farul să antreneze”, a spus Dănuţ Lupu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri