Ultima oră
Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun
Marius Şumudică şi-a anunţat demisia! Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!
”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania ”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun" Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"
Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă

Genoa şi Radu Drăguşin au scos un egal la Udine

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 1 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21332777/1/profimedia-0806775164.jpg

Genoa, cu românul Radu Drăguşin titular a încheiat la egalitate duminică, scor 2-2, cu Udinese, în etapa a 7-a din Serie A.

Islandezul Albert Gudmundsson a deschis scorul pentru Genoa, în minutul 14, însă egalarea gazdelor a venit repede, în minutul 23, de la Lorenzo Lucca. Gudmundsson a înscris din nou în minutul 41 şi oaspeţii au intrat cu avantaj la cabine.

În repriza secundă, Alan Maturro a egalat pentru Udinese, în minutul 90+1, înscriind un autogol, iar Sandi Lovric a fost eliminat în minutul 90+4, gazdele încheind meciul în zece jucători. Genoa este pe locul 11, cu 8 puncte, iar Udinese este pe 17, cu 4 puncte.

La Genoa, antrenorul Alberto Gillardino a început cu Radu Drăguşin titular, fundaşul român fiind integralist. George Puşcaş a intrat în minutul 78.

Într-un alt meci al etapei a 7-a, disputat duminică, Bologna a învins pe Empoli cu 3-0, prin tripla lui Orsolini (min. 21, 66 şi 90+2). Empoli e pe locul 18, cu 3 puncte, Bologna se află pe locul 8, cu 10 puncte.

La Empoli, mijlocaşul român Răzvan Marin a fost integralist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele