Ultima oră
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez
Editorial Vlad Măcicăşan | Să-l "răstignim" pe Dorinel! Editorial Vlad Măcicăşan | Să-l "răstignim" pe Dorinel!
Ultimă oră! Anunţul care a lăsat mască toată lumea fotbalului! Legenda lui Real Madrid s-a retras: ”Nu aş schimba nimic!”

Ultimă oră! Anunţul care a lăsat mască toată lumea fotbalului! Legenda lui Real Madrid s-a retras: ”Nu aş schimba nimic!”
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV

Galeria CFR-ului iese la atac după derby-ul cu Universitatea! "Cine a avut comportamentul suburban vă lăsăm pe voi să decideţi"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 23 aug 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21293276/6/369297084-678805217611242-1773991106220685947-n.jpg

Derby-ul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost unul superb, încheiat cu scorul de 3-4 pentru "frânari". Spectacolul nu a fost doar pe teren, ci şi în tribune, acolo unde ambele galerii s-au ridicat la cel mai înalt nivel.

În această seară, Peluza Vişinie a emis un comunicat şi a postat mai multe poze, contextul fiind unele informaţii apărute în presa locală clujeană. 

Mai exact, pe site-ul ştiridecluj.ro a apărut un articol în care se spunea despre galeria CFR-istă că are un comportament suburban, au provocat pagube însemnate şi au distrus peluza. 

Informaţia nu a fost confirmată nici de Jandarmerie şi nici de conducerea Universităţii.

În pozele postate de Peluza Vişinie, suporterii CFR-işti au arătat cum a rămas peluza după plecarea lor şi au făcut o comparaţie cu dezastrul făcut de fanii Universităţii la ultimul meci jucat de cele două în Gruia.

"Ipocrizia presei locale care constant incearca sa ne denigreze imaginea si sa ne submineze orice actiune pozitiva pe care o facem trebuie sa inceteze.

Luni a avut loc un derby in adevaratul sens al cuvantului, stadionul a fost un adevarat vulcan care prin show-ul nostru pirotehnic a erupt si a prins culoare. Presa locala ne jigneste necontenit prin articole nesemnate de catre jurnalistii agramati cu ifose de mari universitari, dar nimeni nu pomeneste de ce s-a intamplat la finalul meciului, sau chiar de comportamentul pe care galeria universitara l-a avut sezonul trecut pe stadionul din gruia.

Azi va prezentam modul in care noi am parasit sectorul destinat noua de pe Cluj Arena si in contrapartida va vom lasa si pozele de sezonul trecut de dupa prezenta universitarilor pe stadionul nostru.

Cine a avut comportamentul suburban va lasam pe voi sa decideti, si ii rugam si pe cei de la STIRI de CLUJ  sa faca o comparatie intre comportamentele celor doua galerii." a precizat Peluza Vişinie pe reţele de socializare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21293276/2/369719149-679467604211670-8980486065626123593-n.jpg
Peluza oaspete de pe Cluj Arena după meciul de luni

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri