Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Gabi Tamaş, assist de zile mari în succesul cu Astra Giurgiu. ”Asta e o calitate a mea şi uite că mi-a ieşit şi azi şi mă bucur mult”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20191292/1/tamas.jpg

FC Voluntari a dispus în deplasare, în direct pe Look Sport+, de Astra Giurgiu, cu scorul de 3-0. Pentru formaţia pregătită de Ionuţ Badea se anunţă un final de sezon extrem de greu, jucătorii par cu moralul la pământ, iar retrogradarea suflă în ceafă fostei campioane, fiind pe loc de baraj, la doar un punct de Hermannstadt, prima echipă ce se află pe loc direct de Liga 2.

Gabi Tamaş nu se dezminte. Ajuns la 37 de ani, fundaşul a fost unul din cei mai buni oameni de pe teren, oferind o pasă de gol de senzaţie, la golul de 2-0, semnat de Lopes, în minutul 50.

”Da, a fost un meci foarte important, cât şi pentru cei de la Astra. Suntem foarte fericiţi că am câştigat, dar mai avem o finală şi să nu avem emoţii la baraj am vrea să ăi batem, şi pe cei de la UTA acasă. Noi la echipă am avut linişte.

Ăsta e fotbalul până la urmă. Dinamo a bătut 4 meciuri şi nu mai e la retrogradare, noi nu am bătut 3, am intrat la retrogradre. Ăsta e fotbalul, e frumos.

Am făcut sală azi de dimineaţă şi de asta.. glumesc. Asta e o calitate a mea şi uite că mi-a ieşit şi azi şi mă bucur mult.

Cea mai bună pasă lungă? Când i-am dat lui Mutu, la europene. Aia cred că a fost cea mai fumoasă pasă şi cred că cea mai importantă. Am păstrat-o, nu se uită niciodată”,
a declarat Tamaş, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele