Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Fundaşul interesant pentru FCSB şi U. Craiova le spune suporterilor ce gândeşte: ”Nu înţeleg atitudinea fanilor. Suntem contestaţi”

FC Argeș Publicat pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20844034/1/turda.png

Grigore Turda (25 de ani), unul dintre cei mai interesanţi fundaşi din SuperLiga României, s-a accidentat şi a ratat un transfer la unul dintre cele mai importante cluburi ale campinatului, poate. CFR, FCSB şi U. Craiova ar fi fost printre echipele interesate de el în perioada de transferuri din vara care tocmai a trecut, dar o posibilă mutare a picat şi din cauza faptului că apărătorul s-a accidentat.

Turda speră să revină cât mai repede pe teren, fiind convins că ar fi plecat de la FC Argeş în cazul în care nu ar fi apărut problemele medicale. În plus, el a declarat că nu înţelege tratamentul pe care echipa îl primeşte din partea fanilor piteşteni, care sunt extrem de duri şi critică, deşi FC Argeş a jucat sezonul trecut în play-off.

Crede-mă că nici eu nu înţeleg de multe ori atitudinea fanilor. Mai înţelegeam criticile în play-off-ul trecut, când pierdeam ruşinos, dar tot campionatul trecut Prepeliţă şi jucătorii au fost contestaţi, chiar dacă noi ne băteam cu şanse reale la play-off, unde am şi intrat.

Medicul care m-a operat şi preparatorul fizic sunt de părere că voi reveni mai repede decât se credea, adică pe la mijlocul lunii noiembrie. Cel mai important e să-mi revin 100%, să nu mai am frică atunci când pun piciorul. Vreau să fiu fizic şi mental la capacitate maximă.

Au ajuns unele discuţii despre oferte şi la urechile mele, dar nu ştiu dacă toate cele trei echipe (n.r. - CFR, FCSB şi U. Craiova) s-au interesat de mine. Părerea mea e că aş fi plecat dacă nu mă accidentam. Aşa cred”, a spus Turda pentru GSP.

Grigore Turda, interesant pentru FCSB şi U. Craiova. Şi FCSB

Grigore Turda era fotbalistul care putea aduce bani mulţi în conturile Argeşului în această vară. Fundaşul central de 1.88 m născut la Sighetu Marmaţiei era în atenţia mai multor cluburi importante, potente finaciar, care îşi puteau permite să achite bani buni pentru el.

Înalt de 1.88 metri, Turda a impresionat prin evoluţiile avute în tricoul lui FC Argeş în sezonul trecut, iar imaginea bună pe care şi-a creat-o l-a adus atât în atenţia lui Mirel Rădoi, fostul selecţioner, cât şi pe radarul celor de la FCSB. De curdân, după ce Rădoi a fost numit principal la Universitatea Craiova, s-a spus că sunt şanse mari ca Turda să ajungă în Bănie.

Anul trecut s-a vorbit despre faptul că FC Argeş a avut o ofertă de 500.000 de euro pentru Turda, din Rusia, dar mutarea nu s-a făcut.

În actuala stagiune din SuperLiga României, până la accidentare, Turda a adunat cinci meciuri, echivalentul a 254 de minute.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele