Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

FRF a intervenit după comportamentul lui Dan Petrescu: ”Vine la televizor şi se face de râs!”

CFR Cluj Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21685605/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-1.jpg

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Golurile au fost marcate de Koljic ’51 şi Mitriţă ‘90+6. În minutul 45, de la gazde a fost eliminat Kamara.

La pauza meciului, Dan Petrescu a avut o ieşire extrem de nervoasă la adresa arbitrului, căruia i-a adresat nişte cuvinte greu de reprodus.

”Bursucul” nu a scăpat de critici, iar Andrei Vochin l-a taxat pentru declaraţiile de la sfârşitul meciului pierdut în Gruia.

De asemenea, Vochin susţine că antrenorul ardelenilor riscă să fie suspendat pentru comportamentul său deplasat.

”Asta trebuie să îi explici lui Dan Petrescu. Cristi Balaj n-a atacat acuma. Este într-o situaţie ingrată şi el a dovedit încă o dată că are caracter. Asta nu înseamnă că ataci. Asta este doar problema lui Dan Petrescu. Nu e problema lui Balaj”.

Cum am spus la vremea respectivă: era doar problema lui Tachsidis când a făcut şi uite că a mai luat un cartonaş galben acuma. Să vedem cât vor conta lucrurile astea. Dan Petrescu trebuie să înţeleagă că indiferent cât greşesc arbitri, dacă greşesc, că nu sunt foarte convins la meciul ăsta, nu poţi să te comporţi ca Bogdan Andone”, a declarat Andrei Vochin, la Fanatik.

”Tu nu ai voie, Dan Petrescu. Bogdan Andone a făcut ce a făcut atunci şi şi-a luat patru etape. Pentru că un arbitru debutant l-a dat afară. Bârsan poate că n-a auzit. Se poate face însă raport suplimentar. Poţi să spui n-am auzit, dar văd nişte imagini şi îmi dau seama. 

În primul rând, Bogdan Andone a fost eliminat. Dan Petrescu nu a fost eliminat. Nu poţi să faci aşa ceva pentru că au greşit arbitri şi în favoarea CFR-ului în decursul timpului cu Dan Petrescu pe bancă.

Păi ce se întâmpla dacă toţi antrenorii ăia apăreau aşa la televizor. Trebuia să dai meciul după 12 noaptea că trebuie să îii dai beep-uri. Atunci l-a bătut Hagi, nu l-a bătut Bârsan. Singurul meci pe care l-a pierdut acasă.

Tu îţi dai seama de enormitate? El vine şi spune: ‘Le-am spus în interiorul clubului că de 7 ani meciurile cu Universitatea Craiova ne arbitrează numai Bârsan’. Tu îţi dai seama de enormitatea asta?”.

Deci, ei, în ultimii 4 ani, Bârsan a arbitrat CFR – Universitatea Craiova de 3 ori şi de 2 ori a bătut CFR-ul. Şi tu vii şi spui că în ultimii 7 ani a venit şi a arbitrat numai ăsta. Păi dacă în interiorul clubului nu e cineva care să-l scuture puţin şi să îi spună: ‘bă, băiatule, tu nu înţelegi că n-ai dreptate?!’”, a mai spus analistul.

”Că îl laşi să se facă de râs. Vine la televizor şi se face de râs. Cum s-a făcut şi la Sevilla, când i-au pus în mână o hârtie cu nu ştiu ce regulament au găsit pe acolo, să explice că ăla n-a fost henţ la Traore sau la Yeboah înainte să marcheze Păun golul la Sevilla. 

Citea la televizor dintr-un regulament care era vechi de nu ştiu când. Spunea că nu trebuia să dea henţ. Băi, opriţi-l oameni buni că îi faceţi numai rău. Dacă aveţi capacitatea asta, opriţi-l!”, a conchis Andrei Vochin, pentru Fanatik.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele