Ultima oră
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti ”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa
”Îl cunosc, am vorbit de multe ori”. Elias Charalambous cere un jucător la FCSB ”Îl cunosc, am vorbit de multe ori”. Elias Charalambous cere un jucător la FCSB
Corvinul va avea o galerie impresionantă la meciul cu FCSB Corvinul va avea o galerie impresionantă la meciul cu FCSB
”Vor fi direcţionate potrivit unor criterii clare”. Academiile de fotbal primesc finanţare de la Guvern ”Vor fi direcţionate potrivit unor criterii clare”. Academiile de fotbal primesc finanţare de la Guvern

FOTO | Metoda de destresare aleasă de Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Olanda

Echipa nationala Publicat pe marți, 13:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21652093/1/tricolori1.jpg

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

Tricolorii s-au plimbat, marţi dimineaţă, pentru câteva minute în jurul hotelului din Munchen, oraş în care de la ora 19.00 vor evoua în compania Ţărilor de Jos, în optimile Euro-2024.

Tot la Munchen, România a debutat la acest Euro, când a învins, la 17 iunie, naţionala Ucrainei, scor 3-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008 şi 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii ale competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

De cealaltă parte, Olanda a reuşit calificarea din grupa D de pe locul 3, în care au adunat 4 puncte. Din grupa D au mai făcut parte Austria, care a reuşit calificarea din postura de lider, Franţa, care a terminat pe locul secund şi Polonia, naţională ce nu a reuşit să meargă mai departe.

După 8 ani, România şi Olanda se întâlnesc din nou la un turneu final, după ce în 2008, olandezii câştigau cu 2-0 în ultimul meci din cea mai tare grupă de la CE, grupă din care mai făceau parte Italia şi Franţa, la acea dată, campioana şi vicecampioana mondială.

Statistica întâlnirilor directe de-a lungul timpului nu este de parte noastră. România are o singură victorie în faţa Olandei în 13 meciuri jucate în 100 de aniTot la rezultate pozitive am putea menţiona cele trei rezultate de egalitate din anii 1968, 1974, 2007.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri