Ultima oră
George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!” George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!”
Dezvăluri de culise din vestiarul echipei naţionale: „Ştiu din interior ce face nea Mircea acolo. Au ajuns să fie lideri” Dezvăluri de culise din vestiarul echipei naţionale: „Ştiu din interior ce face nea Mircea acolo. Au ajuns să fie lideri”
Joyskim Dawa, aproape de transferul carierei! Fundaşul FCSB-ului, curtat intens de trei cluburi din Premier League Joyskim Dawa, aproape de transferul carierei! Fundaşul FCSB-ului, curtat intens de trei cluburi din Premier League
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Kazakhstan - Slovenia, 0-1 pe PS2. Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Kazakhstan - Slovenia, 0-1 pe PS2. Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Mesajul primit de Marius Şumudică de la jucătorul său l-a lăsat „mască”: „Sunt dezamăgit! Îmi cer scuze!” Mesajul primit de Marius Şumudică de la jucătorul său l-a lăsat „mască”: „Sunt dezamăgit! Îmi cer scuze!”
Starul lui Dinamo nu s-a ferit de cuvinte! Ce a spus înaintea derby-ului cu FCSB Starul lui Dinamo nu s-a ferit de cuvinte! Ce a spus înaintea derby-ului cu FCSB

FOTO | Gestul superb făcut de naţionala României după victoria cu Cipru

Echipa nationala Publicat astăzi, 15:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21764176/2/stanciu1.jpg

 

 

Echipa naţională de fotbal a României a ţinut să le mulţumească gazdelor din Cipru printr-un gest deosebit, lăsând un mesaj în vestiarul stadionului AEK Larnaca.

Un punct special de mulţumire a fost adus organizatorilor pentru decizia de a aloca suporterilor români un număr mult mai mare de bilete decât prevedea protocolul UEFA, contribuind astfel la atmosfera de „acasă” pe care echipa a simţit-o în timpul partidei.

Mesajul emoţionant lăsat de jucători în vestiar a fost următorul:“Dragi prieteni ciprioţi, vă rugăm să acceptaţi mulţumirile noastre sincere pentru ospitalitatea pe care ne-aţi arătat-o în timpul şederii noastre aici. Suntem cu adevărat recunoscători pentru bunătatea şi spiritul sportiv manifestate atât pe teren, cât şi în afara lui. Aşteptăm cu nerăbdare să vă revedem luna viitoare în Bucureşti, ca oponenţi şi prieteni. Mulţumim!”.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21764176/1/0-1.jpg

Condiţiile oferite de gazde au fost ireproşabile, iar atmosfera creată de suporterii români a fost una de neuitat, contribuind la o experienţă extraordinară pentru întreaga echipă naţională, notează frf.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri