Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

FOTO | Atacantul italian Federico Piovaccari s-a retras din activitate la partida FCSB - Virtus

FCSB Publicat pe 17 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21671664/1/piovaccari.jpg

FCSB - Virtus AC reprezentat partida de retragere a atacantului italian Federico Piovaccari, campion al României cu FCSB în 2014 şi unul dintre jucătorii cheie pentru calificarea echipei în grupele UEFA Champions League din 2013.

Vârful italian, care va împlini 40 de ani pe 1 septembrie, a fost introdus de antrenorul celor de la Virtus AC pe teren în minutul 58, având parte de un standing ovation din partea celor peste 7.000 de suporteri roş-albaştri prezenţi în Ghencea.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21671664/2/piovaccari1.jpg

De asemenea, acesta a salutat Peluza Nord la finalul partidei, a retrăiţ emoţiile momentelor în care i se scanda numele şi a făcut o fotografie de grup cu cele două echipe, care va rămâne pentru posteritate, notează FCSB pe Facebook.

Formaţia FCSB s-a calificat în turul doi preliminar, după ce a învins, marţi, pe stadionul Steaua, cu scorul de 4-0, echipa Virtus, din San Marino, în manşa secundă a primului tur preliminar.

În tur, FCSB s-a impus, scor 7-1.

În turul doi preliminar, FCSB va întâlni echipa Maccabi Tel Aviv, cu turul la 23 iulie, la Bucureşti, şi returul la 30 iulie, la Budapesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele