Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:00 şi 23:00, în direct pe Prima Sport 1! Experţii Prima Sport vor prefaţa şi vor analiza partidele din Superliga

Emisiuni Publicat pe vineri, 15:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21732015/1/fotbal-show-2.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21732015/1/fotbal-show-2.jpg

Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:00 şi 23:00, în direct pe Prima Sport 1! Experţii Prima Sport vor prefaţa şi vor analiza partidele din Superliga.

Dinamo primeşte vizita celor de la Unirea Slobozia, vineri, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 9. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro.

Dan Udrea îi va avea invitaţi pe Cristi Pulhac, Ovidiu Herea şi Bogdan Cosmescu în emisiunea de la ora 20:00, pentru a analiza ceea ce s-a întâmplat în partida Sepsi - FC Botoşani şi pentru a prefaţa meciul Dinamo - Unirea Slobozia.

De la ora 23:00, în aceeaşi formulă, experţii Prima Sport vor vorbi la Fotbal Show şi despre ceea ce s-a petrecut în meciul zilei din Superliga, Dinamo - Unirea Slobozia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele