Ultima oră
CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans
VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră” VIDEO | Ianis Stoica, spectacol după calificarea la EURO U21. ”Nu au mişcat în faţa noastră”

Fostul „tricolor” nu s-a ferit să o spună! Cum vede duelul cu Lituania. „Mi-e frică de meciul ăsta”

Echipa nationala Publicat astăzi, 19:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21802762/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024.jpg

 

 

Florin Gardoş a vorbit despre duelul României cu Lituania şi consideră că nu va fi un meci atât de uşor pentru tricolori, precum pare la prima vedere.

Lituania şi România se vor întâlni, astăzi, de la ora 21:45, în etapa a patra din Nations League. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

România a întâlnit Lituania în urmă cu aproximativ o lună, într-un meci jucat pe „Ghencea”, care s-a terminat 3-1 în favoarea „tricolorilor”, dar care a fost mai complicat decât lasă să se vadă scorul final.

Jucătorul cu 14 meciuri în tricoul echipei naţionale a amintit de meciul jucat în septembrie şi a mărturisit că îi e frică de acest meci. Florin Gardoş consideră că ar putea juca un rol important în rezultatul final şi alte aspecte.

„Mie îmi e frică în ghilimele de meciul ăsta. Mă gândesc şi la meciul de la Bucureşti şi mă gândesc şi la drumul acesta, la oboseală, la faptul că suntem pe primul loc şi poate vine un pic de automulţumire şi că suntem 90% pe primul loc şi vom câştiga grupa”, a declarat Florin Gardoş, pentru Fanatik.

Partida cu Lituania aduce o premieră pentru naţionala României

Naţionala României va evolua în premieră, în echipament de culoare albastră, la meciul cu Lituania, care se dispută marţi seară de la ora 21.45. La partidă sunt aşteptaţi 3.500 de spectatori, din care aproximativ 300 vor fi români.

Potrivit frf.ro, la ora de start a meciului vor fi 7 grade Celsius, fără şanse de ploaie.

Însă pentru că au fost precipitaţii în ultimele zile, s-a luat decizia ca suprafaţa de joc să nu mai fie udată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri