Ultima oră
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi

Fostul portar al Stelei, verdict clar! Cine trebuie să apere la EURO 2024: ”O să facă un turneu final fantastic”

EURO 2024 Publicat pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21626390/2/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024.jpg

Denis Alibec a suferit o accidentare gravă care l-a obligat să nu mai joace o perioadă, iar, în prezent, nu este sigur că atacantul ar urma să evolueze la EURO 2024.

Florin Tene, fostul portar al Stelei, Rapid şi Dinamo, consideră că Alibec se va pune pe picioare şi va reuşi să intre pe teren.

De asemenea, Ianis Hagi va purta tricoul cu numărul 10 al primei reprezentative, iar Tene a ţinut să îl felicite pe fiul lui Hagi.

Fostul goalkeeper a subliniat că Florin Niţă trebuie să fie titular în poarta echipei naţionale.

”Până la primul joc se vor regla aceste probleme. Staff-ul medical o să facă tot posibilul pentru că şi-au luat toate măsurile de precauţie. Am încredere în aceşti jucători. Vor da tot ce este mai bun.

Vreau să felicit familia Hagi pentru chesia asta. E ceva extraordinar. Gică Hagi a fost un mare fotbalist al Europei. Băiatul tău să-ţi preia tricoul, e o mare responsabilitate. Am mare încredere, l-am văzut pe Ianis”, a spus Florin Tene.

”Avem trei portari buni. Îmi pare rău de Moldovan că nu a reuşit să apere, măcar câteva meciuri.

Florin Niţă dacă apără, şi sper să apere, o să facă un turneu final fantastic. Băiatul asta şi-a dorit.

”Sunt mulţi jucători de la noi care ar putea prinde un contract, în funcţie de rezultatele echipei, de prestaţia lor. E îndeajuns să joci un meci, două bine”, a adăugat fostul fotbalist.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele