Ultima oră
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB
Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong
Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape
Programul etapei a 13-a din Superligă Programul etapei a 13-a din Superligă

Fostul mare portar, după debutul lui Aioani la Rapid. ”Totul pleacă de la el”

Rapid Publicat pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21477757/1/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-2.jpg

Bogdan Lobonţ, antrenor cu portarii la Rapid, a vorbit depsre prestaţia lui Aioani din meciul de debut cu Dinamo.

Rapid s-a impus în derby-ul cu Dinamo cu scorul de 2-1, graţie reuşitei din ultimele minute a lui Burmaz şi se află pe locul al treilea în Superliga.

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii au căutat victoria în meciul cu Dinamo, dar atacanţii alb-vişinii i-au dat emoţii lui Cristiano Bergodi.

Gazdele au fost mai periculoase în prima parte, ratând prin Politic şi Homawoo. Pe finalul primei reprize Papeau a deschis scorul, în minutul 44, însă Dinamo a egalat după numai două minute, prin Hakim Abdallah. Rapid a cerut penalti în minutul 47, la căderea lui Rrahmani în careu, apoi Politic a trimis în bara transversală, în minutul 56, însă Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90 golul victoriei rapidiste, după ce în etapa trecută tot el marcase golul decisiv în prelungirile meciului cu FCU Craiova.

Marian Aioani a debutat pentru Rapid, la doar câteva zile după transferul său de la Farul, iar Bogdan Lobonţ a vorbit despre înlocuitorul lui Horaţiu Molodvoan, plecat la Atletico Madrid.

”A avut o prestaţie consistentă, cu ceva emoţii la început de joc ceea ce este absolut normal. Nu este confortabil să schimbi echipa, să intri direct titular şi aceste emoţii au fost perfect normale. Ceea ce a avut de rezolvat a rezolvat şi a făcut-o chiar foarte bine. Dacă e să analizăm primul gol pe care l-am marcat, totul pleacă de la el. 

La golul lui Papeau, totul pleacă de la el, de ce? Intrând în posesia mingii a ridicat capul, s-a uitat în faţă a văzut că sunt două dueluri de 1 contra 1, a jucat mingea vertical aşezată pentru Hassani, a intrat El Sawy pasă pentru Papeau şi gol.

Totul a plecat de la el, este un lucru pozitiv. Oricum el este unul dintre portarii care are un joc de picior mult peste medie şi datorită faptului că vine de la o echipă unde caracteristica principală era posesie şi construcţia de la portar, dar ca toţi ceilalţi are şi el mult de lucrat. Mai mult la detalii pe care sunt convins că împreună o să le punem la punct.

Ce mai vreau să punctez este că toţi cei din club suntem mulţumiţi că este cu noi aici şi am reuşit să facem această mişcare. Cu calităţiile şi talentul pe care îl are împreună cu competenţele noastre reuşim să ridicăm nivelul de performanţă al tuturor.

Când spun tuturor mă refer la tot ceea ce înseamnă Rapid. Sezonul trecut a fost campionul României, prima zi i-am spus: 'Eşti campion, trebuie să ne dai şi nouă reţeta'. Ştii deja cum se câştigă un campionat pentru că ai trecut deja prin experienţa câştigării unui campionat. Când s-au analizat toate profilurile unui portar, bineînţeles că şi acest factor a contat foarte mult. Am analizat multe”, a spus Bogdan Lobonţ, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele