Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Fostul mare jucător olandez, sincer înaintea meciului cu România. „Suntem norocoşi, ce să mai”

EURO 2024 Publicat pe 27 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21645733/1/profimedia-0131363648.jpg

România va da piept cu Olanda în „optimile” Campionatului European din Germania, iar un fost mare jucător al „Portocalei Mecanice” este mulţumit de culoarul pe care l-ar avea echipa Ţărilor de Jos.

Rafael van der Vaart, fost jucător în naţionala Ţărilor de Jos între 2001 şi 2013, a analizat duelul cu România care ca avea loc marţi şi consideră că nu va fi unul deloc uşor. Cu toate că îi vede pe „tricolori” o surpriză a acestui EURO, van der Vaart o vede pe Olanda trecând mai departe.

„Pot să vă spun că au foarte mult noroc cu întreg culoarul, dar nu au prestaţii din cele mai bune: ai câştigat cu Polonia în ultimele 10 minute, ai făcut egal cu Franţa, ok, nimic de comentat, dar cu Austria ai făcut un meci îngrozitor, e cel mai prost meci pe care l-am văzut vreodată, dar poate că asta e un lucru bun.

Când ai un joc atât de slab, poate servi ca trezire. De obicei, după o astfel de prestaţie, te montezi şi joci altfel. Să sperăm că vom juca din ce în ce mai bine. Plus că, repet, ne ajută foarte mult traseul, până şi grupa a fost accesibilă, acum întâlneşti România, ulterior Austria sau Turcia, suntem norocoşi, ce să mai.”, a subliniat olandezul, pentru GSP.ro.

Fostul mijlocaş a lui Real Madrid i-a remarcat pe Radu Drăguşin, Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu din naţionala ţării noastre.

„Dacă luăm în calcul calitatea jucătorilor noştri, cluburile la care joacă, în ce campionate, suntem clar favoriţi. Există totuşi o formă de presiune, România e o surpriză la acest turneu, dar în mod normal ar trebui să câştigăm.

Da, m-a impresionat fundaşul, Drăguşin, se vede că joacă la Tottenham, l-am mai văzut de câteva ori, chiar îmi place, un tip masiv, puternic. Hagi, foarte bun în ultimul meci, cu Slovacia, de asemenea Stanciu, impresionant, cred că asta ar fi coloana vertebrală a României. La ei ar trebui să fim atenţi, au calităţi.”, a explicat van der Vaart.

107 selecţii a adunat la naţionala Olandei Rafael van der Vaart şi a fost prezent la trei ediţii de Campionat European şi două Cupe Mondiale, la Cupa Mondială din 2010 fiind prezent chiar în finala cu Spania pierdută cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele