Ultima oră
Enigma autocarului a fost elucidată Enigma autocarului a fost elucidată
Louis Munteanu, transfer cu efect imediat. Ioan Varga a făcut anunţul! „Am deja ofertă pentru el” Louis Munteanu, transfer cu efect imediat. Ioan Varga a făcut anunţul! „Am deja ofertă pentru el”
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bară în primul minut! LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bară în primul minut!
Leo Strizu este gata de revenirea în antrenorat! "Am mai fost în discuţii" Leo Strizu este gata de revenirea în antrenorat! "Am mai fost în discuţii"
S-a aflat când va reveni Marius Ştefănescu în echipa de start S-a aflat când va reveni Marius Ştefănescu în echipa de start
Surpriză! Sergio Ramos ar putea ajunge la o echipă nou înfiinţată Surpriză! Sergio Ramos ar putea ajunge la o echipă nou înfiinţată

Fostul mare internaţional l-a adus pe „tricolor” cu picioarele pe pământ. „N-a reuşit nimic în Italia”

Echipa nationala Publicat pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21725582/1/kosovo-romania-liga-natiunilor-06-09-2024-1.jpg

Adi Mutu a analizat prestaţia României în victoria cu Kosovo şi a vorbit despre evoluţiile lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

România a învins Kosovo, scor 3-0, în grupa C2 a Nations League, iar luni seară va evolua contra Lituaniei, pe stadionul Steaua.

  • România - Lituania, va avea loc pe 9 septembrie,  de la ora 21:45 şi se vede în direct pe Prima TV.

Adrian Mutu i-a scos în evidenţă pe Mihăilă şi pe Man, în urma partidei din Nations League câştigate fără probleme. „Briliantul” este convins că Dennis Man are calităţile necesare pentru a ieşi în evidenţă în Serie A, dar consideră că momentan fostul jucător a lui FCSB nu a făcut nimic în Italia.

„Mihăilă a fost omul meciului. El şi Man, cei mai buni. Suntem mai valoroşi, mi s-au părut foarte individualişti cei din Kosovo. Am fost maturi, am fost o echipă. Mi-a plăcut maturitatea echipei naţionale.

Man n-a reuşit nimic deocamdată în Italia. Aveam încredere în el, îl ştiu de la U21, l-am ajutat să-şi corecteze jocul. Am văzut nişte mişcări interesante din partea lui, atât la naţională, cât şi în Italia.

Man este într-o formă extraordinară, a crescut fizic, e mult mai solid şi se vede în viteza pe care o declanşează atunci când pleacă de pe loc. Are zvâcul ăsta. Poate creşte în continuare, se maturizează uşor-uşor, devine fotbalist în adevăratul sens al cuvântului.

Eu cred în el. Mihăilă dacă ar marca jumătate din ocaziile pe care şi le creează... Man mai are momente când dispare din joc, aseară Mihăilă a fost pericol permanent.

Poate anumite momente le puteam gestiona mai bine în apărare, dar se mai întâmplă. Nu cred că a fost cea mai bună zi a lor (n.r. - a kosovarilor), datorită nouă. Bancu l-a distrus (n.r. pe Zhegrova), nu l-a lăsat să-şi facă floricelele alea care n-au legătură cu fotbalul.

E o grupă accesibilă, România este peste toţi, trebuie să arătăm şi să demonstrăm pe teren”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri