Ultima oră
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024

Fostul mare internaţional, discurs manifest la adresa lui Marius Ştefănescu: „E nevoie să dai şi tu oamenilor ceva, să vadă ceva” | EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21715780/1/lask-linz-fcsb-play-off-europa-league-22-08-2024.jpg

Marius Ştefănescu a fost cumpărat de FCSB de la Sepsi în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, dar nu a impresionat până acum.

În 13 partide, Marius Ştefănescu a marcat două goluri şi a livrat un assist. În preliminariile UCL, acesta nu a fost aproape inexistent pe teren şi nu a contribuit la nici măcar un gol.

Jucătorul a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali, care l-a criticat de câte ori a avut ocazia în spaţiul public.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa lui Marius Ştefănescu despre care a spus că trebuie să producă ceva, pentru că lumea îşi pierde încet răbdarea cu el.

„Poate la Ştefănescu trebuie să ai puţină răbdare. Ştefănescu poate nu a fost învăţat niciodată să stea cu presiunea aia pe el că dacă nu faci nimic în 45 de minute e scos. El poate nu făcea nimic 45 de minute, nu avea nicio presiune pe el, intra repriza a doua şi făcea ceva.

Trebuie să înţeleagă şi el că dacă o ţine aşa nu prea e ok. Ai nevoie de ceva timp, ai nevoie ca să te înţeleagă lumea, dar cred că e nevoie să dai şi tu oamenilor ceva, să vadă ceva, să faci ceva, să dai un şut la poartă, să dai un gol, să dai o pasă de gol, să driblezi pe cineva.

Că dacă pierzi toate mingile de fiecare dată ai o problemă. Poate e un altfel de om care nu a fost obişnuit cu stilul ăsta. Şi atunci până se adaptează, dacă se adaptează, poate nu o face niciodată. Dar atunci trebuie avut puţină grijă, pentru că el fotbal ştie.” , a declarat fostul mare internaţional la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele