Ultima oră
VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rangers - FCSB, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Echipele de start
Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii Spectacolul din Europa League se vede la Prima Sport! Roma - Dinamo Kiev, pe PS3, şi PAOK - Viktoria Plzen, pe PS4! Programul complet al serii
Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”

Dan Petrescu ştie! Ce va face FCSB cu Rangers: ”Sută la sută!”
EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă” EXCLUSIV | Mihai Popescu e familiarizat cu arena lui Rangers. "O să fie o atmosferă incredibilă”
Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates Marele ciclist Tadej Pogacar şi-a prelungit contractul cu UAE Team Emirates
Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat Cine va fi căpitanul FCSB-ului la meciul cu Rangers. Darius Olaru e suspendat

Fostul jucător de la FCSB îl face praf pe Gigi Becali: „Este un clovn! Stai sus şi vezi meciul”

FCSB Publicat astăzi, 18:01
mail-share icon Email

Gregory Tade a ajuns la FCSB în vara anului 2015, când Gigi Becali îi plătea lui CFR Cluj 500.000 de euro în schimbul atacantului.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813214/2/gigi-becali-4.jpg

Tade a fost şi el unul dintre jucătorii aduşi la gruparea ”roş-albastră” pe mulţi bani, dar care nu au reuşit să se ridice la nivelul sumei de transfer plătite de patronul FCSB-ului. El venise la gruparea bucureşteană din postura de golgheter al României, după ce petrecuse două sezoane la CFR Cluj. 

  • Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi Prima Sport 5, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Ardelenii l-au adus pe atacantul francez de la St. Johnstone, o echipă din Scoţia, care l-a cedat liber de contract, reuşind mai apoi să facă o super afacere, prin vânzarea lui la FCSB. 

Gregory Tade nu s-a impus la FCSB, reuşind doar 7 goluri în 37 de meciuri şi a fost cedat în Qatar, liber de contract. Francezul era de părere la momentul plecării din tabăra ”roş-albastră”, că nu a primit destule şanse şi de aceea nu putut să îşi demonstreze valoarea.

Retras din activitatea de fotbalist de mai bine de un an, Tade l-a făcut praf pe Gigi Becali pentru modul în care alege să se implice la echipă mai mult decât ar trebui să o facă un patron.

 ”Este un clovn! Este un clovn! Fotbalul românesc îi este dator fiindcă a băgat mulţi bani, asta este extraordinar. Nu sunt mulţi în România care fac asta. Plăteşte la timp, uneori cu o mică întârziere.

Respect asta, mulţumită lui Steaua este Steaua, dar trebuie să îşi ştie locul de proprietar. Stai sus şi vezi meciul. Îi vezi pe patronii lui Liverpool sau Manchester United? Nu îi vezi pe proprietari. Îl vezi pe preşedinte, îl vezi pe directorul sportiv, îl vezi pe antrenor. Dar el vrea mereu să fie în faţa camerelor.

Prietene, Gigi, lasă camera, doar uită-te la meci, te rog! Toată România, toţi fanii vor asta”, a spus Tade la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele