Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

Fostul jucător al FCSB-ului, verdict clar înaintea meciului cu Rangers. „Sunt sigur de asta”

FCSB Publicat astăzi, 12:15
mail-share icon Email

Dorin Goian a prefaţat duelul dintre FCSB şi Rangers din Europa League.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21812647/1/steaua-bucuresti-valerenga-fc-cupa-uefa-29-09-2005.jpg

Partida Rangers - FCSB, din runda 3 a Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1, online pe PrimaPlay.ro şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

Dorin Goian a vorbit despre duelul cu scoţienii şi e de părere că FCSB va face o figură frumoasă. Fostul jucător al „roş-albaştrilor” se bazează pe rezultatele obţinute în trecut de formaţiile din România în duelurile cu cele scoţiene.

„Eu sunt sigur că FCSB-ul va face un joc foarte bun, pentru că este un stadion prielnic echipelor româneşti. Cred că şi CFR-ul cu Dan Petrescu au bătut cu 4-1 în Scoţia. Nouă românilor ne-a plăcut tot timpul să jucăm împotriva lor, chiar dacă Rangers, în speţă, are un stil de joc mai direct către poartă.

Cred că tot timpul le-am pus probleme noi ca români prin stilul nostru de joc combinativ. Tot timpul le-am pus probleme! Sunt sigur că va ieşi un meci foarte frumos şi cred că FCSB-ul nu va pierde. Sunt sigur că dacă vor avea aceeaşi atitudine de la Salonic nu vor ieşi de pe teren fără punct sau puncte”, a declarat Goian, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele