Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Fostul golgheter al unei formaţii din Liga 2 ar putea ajunge în Superliga

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21485476/1/gele.jpg

Dinamo este în căutare de soluţii ofensive, pentru a lupta la evitarea retrogradării. ”Câinii” au doar eşecuri în primele meciuri din 2024.

Cei de la iAMsport scriu că Jordan Gele (31 de ani) ar putea ajunge la ”câini”. Atacantul francez cunoaşte bine fotbalul românesc, fiind în trecut la Şelimbăr, ba mai mult, chiar a marcat contra lui Dinamo, în Liga 2.

Gele se află în acest moment în al doilea eşalon din Elveţia, la FC Wil. Acesta a declarat că e dispus la discuţii cu cei de la Dinamo, pe care îi consideră o echipă mare.

În actuala stagiune, acesta a bifat 2 goluri la elveţieni.

"Mie mi-a plăcut foarte mult în România. Mi-ar plăcea şi în viitor. Ştiu că agentul meu este în contact cu 2-3 echipe din România, dar nu mi-a spus mai mult de atât.

Repet, chiar îmi place mult România, de aceea, dacă ar apărea concret o oportunitate, aş lua în calcul să mă întorc. M-am simţit bine în România. Dinamo? Ce vorbim, este un nume uriaş, oricine şi-ar dori să joace acolo!" a explicat Gele, pentru GSP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele