Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Fostul coleg a lui Vlad Chiricheş nu s-a ferit de cuvinte după decizia luată de Gigi Becali. „Nu ştiu de ce acceptă. Banii nu sunt totul”

FCSB Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21722496/1/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-20-08-2023-1.jpg

Raul Rusescu, fostul coleg a lui Vlad Chiricheş pe când ambii evoluau pentru FCSB, a vorbit despre situaţia fundaşului central.

Vlad Chiricheş a fost exclus de pe lista jucătorilor de la FCSB de campionat, după venirea lui Mihai Popescu la echipa campioană a României. Decizia a fost luată de Gigi Becali, care s-a arătat nemulţumit de prestaţiile fundaşului central din acest start de sezon.

Raul Rusescu a comentat pe marginea situaţiei tensionate a lui Vlad Chiricheş la gruparea bucureşteană şi e de părere că jucătorul nu ar trebui să accepte un astfel de tratament.

„E o surpriză neplăcută această ieşire de pe lista pentru Liga 1. Îmi pare rău că Vlad trece prin situaţia asta. Mă lasă fără cuvinte!

E o situaţie urâtă. Nu ştiu cum o va gestiona. Se pare că o acceptă, nu ştiu de ce, probabil că îşi doreşte să mai joace. Are un salariu mare, da, însă banii nu sunt totul în viaţă. E profesionist, sunt convins că se antrenează 100%, că e un exemplu pentru cei din vestiar, la nivel de pregătire, mental, dăruire.

A jucat foarte bine anul trecut în play-off, după ce a revenit. Acum cred că i se trage de la meciul cu Oţelul, unde a greşit şi din cauza căruia i s-a pus o etichetă neadevărată, nedreaptă pentru tot ce a însemnat el la acest club”, a declarat Raul Rusescu, conform GSP.ro.

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB în vara anului 2023 după zece ani de la transferul său la Tottenham. Chiricheş a îmbrăcat de-a lungul anilor tricoul grupărilor Tottenham, Napoli, Sassuolo, Cremonese.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele