Ultima oră
Ce spune Mircea Rednic după ce a învins-o pe Dinamo în instanţă: ”Dacă aş fi fost chemat la o discuţie lucrurile se puteau rezolva!”

Ce spune Mircea Rednic după ce a învins-o pe Dinamo în instanţă: ”Dacă aş fi fost chemat la o discuţie lucrurile se puteau rezolva!”
E gata! Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Patronul a pus 250.000 de euro pe masă pentru jucătorul pe care l-a dorit cu insistenţă, iar clubul şi-a dat acceptul E gata! Gigi Becali, tun pe piaţa transferurilor! Patronul a pus 250.000 de euro pe masă pentru jucătorul pe care l-a dorit cu insistenţă, iar clubul şi-a dat acceptul
„E din altă lume! Dacă avea 21 de ani acum, era jucător de 50 de milioane” . Vasile Miriuţă, dat pe spate de un „tricolor” | EXCLUSIV „E din altă lume! Dacă avea 21 de ani acum, era jucător de 50 de milioane” . Vasile Miriuţă, dat pe spate de un „tricolor” | EXCLUSIV
OFICIAL | S-a decis în cazul lui Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza! Când vor debuta cei doi. „Abia aştept” OFICIAL | S-a decis în cazul lui Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza! Când vor debuta cei doi. „Abia aştept”
A fost găsită diferenţa dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu la naţională:  ”E vorba doar de om, de calitatea!”

A fost găsită diferenţa dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu la naţională: ”E vorba doar de om, de calitatea!”
E gata! Mircea Rednic a câştigat procesul cu Dinamo! Suma pe care clubul din Ştefan cel Mare trebuie să i-o plătească tehnicianului E gata! Mircea Rednic a câştigat procesul cu Dinamo! Suma pe care clubul din Ştefan cel Mare trebuie să i-o plătească tehnicianului

Fosta vedetă de la FCSB nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali: „Băi, n-ai voie să pierzi mingea! Eu băgam portar în locul lui” + încă un „tricolor” făcut praf de omul de afaceri

Echipa nationala Publicat astăzi, 16:38
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21803776/1/lituania-romania-liga-natiunilor-15-10-2024.jpg

 

 

România a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, în etapa a patra a grupei C2 a Ligii Naţiunilor.

Pentru tricolorii pregătiţi de Mircea Lucescu este al patrulea succes în tot atâtea meciuri disputate în actuala ediţie a competiţiei. România este lider în grupă.

În lipsa lui Nicuşor Bancu, care a fost suspendat după partida din Cipru, Deian Sorescu a fost folosit în flancul stâng al defensivei naţionalei, deşi toată lumea îl vedea favorit pe Alex Chipciu să îi ia locul fundaşului de la Universitatea Craiova

Sorescu a avut parte de o prestaţia ştearsă în Lituania, iar Gigi Becali a remarcat acest aspect şi l-a criticat extrem de dur. Florinel Coman, introdus în minutul 72 pe teren în locul lui Valentin Mihăilă, nu a scăpat nici el de criticile fostului său patron.

„Coman nu prea mi-a plăcut. Băi, n-ai voie să pierzi mingea. Nu ai voie să o pierzi. Un jucător de care nu mi-a plăcut şi m-a enervat a fost fundaşul stânga, Sorescu. Băi, dar pe toate le-a pierdut. Pe toate să le pierzi?

Eu nu ştiu cum a rezistat. Eu băgam portar în locul fundaşului stânga. Scoatem fundaşul stânga şi băgam portarul. Hai că înainte de pauză nu, că n-ai cum să faci aşa ceva la echipa naţională. Dar după pauză?

Nu că n-a jucat nimic. Dar să le pierzi pe toate? Să le joci pe toate contra ta? Mă gândeam la Lucescu, săracul, cred că nu avea ce să facă. Asta e părerea mea”, a declarat Gigi Becali la Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri