Ultima oră
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii
Simona Halep, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA Simona Halep, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA

Fost atacant la CSA Steaua, Mahadi Kayondo s-a înţeles cu altă formaţie din România

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21459916/1/kay.jpg

Mahadi Mahrez Kayondo (27 de ani) nu a reuşit să se impună la CSA Steaua. Atacantul a fost împrumutat de CSM Deva la formaţia ”militară”, însă nu l-a impresionat pe Daniel Opriţa şi s-a reîntors la gruparea din Liga 3.

Kayondo revine în Liga 2 şi e noul jucător al celor de la CSM Slatina, unde va juca sub comanda antrenorului Daniel Oprescu.

Ugandezul a venit în România prima dată în anul 2018, la Poli Timişoara, iar acum va începe o nouă experienţă în ţara noastră.

”Atacantul ugandez Kayondo Mahadi Maharez (27 de ani) este noul jucător al echipei noastre. Acesta vine de la CSM Deva, iar în trecut a mai evoluat pentru ACS Poli, CSC Ghiroda sau CSA Steaua Bucureşti”, este comunicatul celor de la Slatina.

Oltenii au o campanie activă de transferuri. În această iarnă au venit: Sebastian Micu (CFC Argeş), Florin Bănuţă (Unirea Bascov), Robert Riza (CSM Focşani), Ionuţ Năstăsie (CSC Şelimbăr) şi George Leaţă (CFR Cluj).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele