Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Florinel Coman, condamnat definitiv la 11 luni de închisoare! Internaţionalul român şi-a recunoscut fapta

Uncategorized Publicat pe 3 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21721053/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-15.jpg

Florinel Coman a fost condamnat definitiv de către magistraţii Judecătoriei Lehliu Gară la 11 luni de închisoare cu suspendare după ce în urmă cu trei ani a fost prins conducânt cu un permis fals.

Internaţionalul român a fost oprit pe Autostrada A2 la sfârşitul lunii februarie a anului 2021 când venea de la Constanţa şi avea o viteză de 165 de kilometri pe oră, cu 35 peste limita legală.

Poliţiştii i-au cerut lui Florinel Coman actele, iar acesta le-a arătat un permis internaţional, care ar fi fost emis de autorităţile din Ucraina. Actul a fost oprit de către poliţişti, care au întocmid imediat un dosar penal.

Ancheta s-a complicat din cauza războiului din Ucraina

Procurorii de la Lehliu Gară au fost nevoiţi să trimită în Ucraina o adresă prin care au cerut să afle dacă fostul jucător de la FCSB  a urmat vreo şcoală de şoferi acolo. 

Din cauza războiului care are loc în Ucraina, autorităţile nu s-au deranjat să răspundă şi ancheta a intrat într-un mare impas o bună bucată de timp.

Conform Gândul, Florinel Coman şi-a recunoscut în cele din urmă fapta în luna aprilie. Permisul arătat poliţiştilor rutieri era fals şi îl cumpărase online în schimbul sumei de 1.500 de euro.

Pentru că internaţionalul român şi-a recunoscut fapta, la data de 22 de aprilie a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare ăentru trei capete de suspendare: 9 luni pentru condus fără permis, 2 luni pentru uz de fals şi 4 luni de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

„În temeiul art. 38 Cod pen. rap. la art. 39 alin. 1, lit. b) Cod pen. aplică inculpatului Anonimizat 1 (n.r. Florinel Coman) pedeapsa rezultantă a închisorii de 11 luni (determinată ca urmare a adăugării la pedeapsa cea mai grea, a închisorii de 9 luni, a unei treimi din celelalte pedepse, respectiv 1/3 din 6 luni -2 luni)” – decizia instanţei

Florinel Coman, obligat să presteze muncă în folosul comunităţii

Jucătorul naţionalei a fost obligat de către autorităţi muncească timp de 30 de zile în folosul comunităţii la Direcţia Educaţie Cultural - Sportivă şi Îngrijiri Comunitare din oraşul Voluntari, să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Ilfov, la datele fixate de acesta, să primează vizitele consilierului de probaţiune, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile şi să urmeze un program de reintegrare socială.

Totodată, acesta a fost nevoit să achite şi cheltuielile judiciar în valoare de 1.000 de lei.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele