Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Florin Tănase, tot mai aprope de FCSB! Fostul favorit al lui Gigi Becali a fost la palatul din Pipera

FCSB Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21611386/1/imagine-whatsapp-2024-05-30-la-13-19-15-7bac6b0a.jpg

Florin Tănase a plecat de la FCSB în 2022, când a semnat cu echipa din Arabia Saudită, Al-Jazira, iar în prezent este jucătorul celor de la Al-Akhdoud.

Acum ceva timp, Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să îl aducă înapoi  la FCSB pe Florin Tănase, care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor timp de 7 sezoane.

În cadrul unor declaraţii date la palatul din Pipera, finanţatorul roş-albaştrilor a fost întrebat despre posibilitatea ca Florin Tănase să revină la FCSB şi a dat un răspuns din care rezultă că discuţiile dintre FCSB şi Florin Tănase sunt avansate.

Florin Tănase a revenit în România după ce a evitat retrogradarea cu echipa sa în Arabia Saudită şi a fost astăzi la palatul lui Gigi Becali pentru a purta mai multe discuţii. 

”Da, am venit pe la nea Gigi. Mereu când vin în ţară trec pe la dânsul. Este mereu o plăcere să îl revăd.

Am discutat acum două-trei luni, am discutat foarte clar cu dânsul şi ştie cum a rămas discuţia. Timpul le va decide pe toate.

Nu am vorbit despre un anumit termen, dar cu siguranţă voi decide în maximum două săptămâni”, a declarat Florin Tănase, după ce a plecat de la discuţia cu Becali. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele