Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Florin Tănase a fost foarte aproape să ajungă la rivala FCSB-ului. ”Mi-au oferit un salariu destul de mare”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20773593/1/tanase.jpg

Florin Tănase a fost foarte aproape să ajungă la rivala FCSB-ului, când avea 16 ani.

Florin Tănase evoluează pentru formaţia ”roş-albastră” din vara lui 2016 şi putem spune despre el că e un jucător emblematic pentru FCSB. Din declaraţiile pe care le face, golgheterul ”roş-albaştrilor” este clar că iubeşte echipa. A existat totuşi un moment în cariera lui în care putea să semneze cu rivala formaţie patronate de Gigi Becali, Dinamo.

Dinamo se află în acest moment în cea mai slabă perioadă a echipei, câinii au retrogradat pentru perima dată în istorie în Liga 2 şi au probleme financiare imense. 

Florin Tănase povesteşte că în 2010, la 16 ani a avut de ales între Academia Dinamo şi Academia lui Hagi, iar oferta ”roş-albilor” era una foarte bună. În cele din urmă actualul căpitan a lui FCSB a ales Academia lui Hagi şi mai apoi a semnat cu FCSB.

”(n.r. ai avut vreodată discuţii să ajungi la Dinamo?) Da, am avut înainte să merg la Hagi. Ţin minte că eram la juniori republicani B, într-un cantonament în Ungaria, la lacul Balaton.

Tatăl meu m-a întrebat unde vreau să merg. Vorbise cu cei de la Dinamo şi îmi ofereau cazare în Bucureşti şi un salariu destul de mare pentru vârsta aceea.

Tata mi-a zis că mă vrea şi Hagi la Academie şi atunci am ales fără să stau să mă gândesc prea mult. <<Merg la Hagi!>>, i-am zis.

Prin 2010 se întâmpla, aveam vreo 16 ani când Dinamo m-a ofertat…”, a declarat Florin Tănase, pentru Fanatik

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele