Ultima oră
VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul
Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!” Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!”
APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul
Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany
Cine arbitrează meciul din Superliga, Universitatea Craiova - Unirea Slobozia. Alegere interesantă Cine arbitrează meciul din Superliga, Universitatea Craiova - Unirea Slobozia. Alegere interesantă

Florin Talpan îi răspunde şi lui Marcel Ciolacu: "Nu este momentul ca FCSB să joace pe Ghencea. Gigi Becali e de rea-credinţă"

FCSB Publicat pe 3 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20908453/2/talpan-steaua.jpg


Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a răspuns, joi, declaraţiilor făcute de Marcel Ciolacu, liderul PSD indicând că se va implica activ în tentativa celor de la FCSB de a juca pe stadionul din Ghencea.
 
Aflat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru un nou termen al procesului pentru palmares dintre CSA Steaua şi FCSB, Talpan consideră în continuare că echipa lui Gigi Becali nu ar trebui să primească dreptul de a juca în Ghencea până la finalul procesului de identitate în care e implicată alături de CSA Steaua. Talpan consideră că declaraţia lui Ciolacu "nu îşi are rostul":
 
"Rămân surprins. Nu mă bag în declaraţiile politice, dar pe domnul Ciolacu l-aş ruga frumos să fie foarte atent când face asemenea declaraţii. El nu ştie că am fost şi suntem în continuare în litigiu cu FCSB, se creează o confuzie.
 
Până se rezolvă această problemă nu este momentul ca FCSB să joace în Ghencea. Acea declaraţie nu îşi are rostul. Practic se încurajează în continuare nerespectarea hotărârilor instanţelor de judecată şi nu este normal!
 
Eu m-am judecat 3-4 ani cu FCSB ca să recuperez o chirie pe care nu o plătise la stadion! Domnul Gigi Becali nu este de bună credinţă, nu înţelege să respecte hotărârile pronunţate de către instanţele de judecate, nu vrea să înţeleagă că marca Steaua este a CSA Steaua. 
 
Numele Steaua Bucureşti a fost câştigat definitiv şi irevocabil de CSA Steaua şi că nu mai are nicio posibilitate să-l folosească, decât cu consimţământul CSA Steaua!
 
Declaraţiile care vin de la diverşi politicieni neimplicaţi în fenomen încurajează presa şi unii jurnalişti de rea-credinţă să spună că FCSB este continuatoarea Stelei, că este Steaua. Dacă un alt club face cerere, iar stadionul este liber, sunt ferm convins că va juca în Ghencea", a punctat, joi, juristul clubului militar.

Ciolacu, promisiune de la nivel înalt pentru FCSB şi fanii ei

Marcel Ciolacu, liderul PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, a promis că se va implica personal în disputa CSA Steaua - FCSB şi că va face tot posibilul ca fanii vicecampioanei să-şi poată urmări favoriţii pe stadionul din Ghencea.
 
Demisia lui Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării a deschis o portiţă pentru Gigi Becali şi FCSB în încercarea acestora de a putea juca pe stadionul din Ghencea. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera dezvăluia că Marcel Ciolacu i-a promis, într-o discuţie personală, că va încerca să se implice activ în conflictul de identitate ale celor două cluburi roş-albastre. Duminică, a venit rândul omului care conduce Partidul Social Democrat să ofere o reacţie pe acest subiect, iar cuvintele lui Ciolacu sunt mai mult decât dătătoare de speranţe pentru suporterii formaţiei patronate de Gigi Becali.
 
Omul politic consideră că situaţia e una "aberantă", care "trebuie să înceteze". În acest sens, Ciolacu va depune eforturi pentru ca FCSB să nu mai fie ţinută la distanţă de stadionul rivalei, oferind exemplul concludent al oraşului Milano:
 
"Este momentul ca această situaţie aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât şi la cele ale Stelei. Cred că într-o ţară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situaţie aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB şi Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranţă, atât suporterii, cât şi fotbalul românesc!
 
Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viaţă şi crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câţiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate şi decenţă. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât şi la cele ale Stelei, în divizia secundă.
 
Dacă două echipe uriaşe, precum Milan şi Inter, pot împărţi acelaşi stadion, bănuiesc că vom reuşi să facem şi în România ca, până la urmă, raţiunea să învingă", a declarat Ciolacu, duminică, pentru ProSport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele