Ultima oră
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

Florin Niţă s-a decis! Dorit de Dan Şucu în Giuleşti, portarul român i-a dat răspunsul

Stranieri Publicat pe vineri, 10:58
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21646712/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-3.jpg

România a trecut de faza grupelor la Campionatul European din Germania. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu o va întâlni pe Olanda, marţi, la Munchen.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Florin Niţă a impresionat prin evoluţiile sale fantastice din grupe, astfel că a intrat în vizorul mai multor echipe

Portarul este liber de contract după despărţirea de Gaziantep şi ar fi fost ofertat de Dinamo şi mai multe echipe din ţările arabe. Totuşi, Dan Şucu este hotărât să îl aducă pe portarul de 36 de ani la Rapid.

Niţă le-a dat răspunsul giuleştenilor

Florin Niţă a anunţat că o decizie cu privire la viitorul său o va lua la sfârşitul turneului final din Germania şi că nu îşi doreşte să revină în Superliga, notează Golazo.ro. Cel mai probabil, goalkeeper-ul român va continua în străinătate.

Marius Şumudică, fostul antrenor al lui Niţă , a dezvăluit că turcii de la Gaziantep i-au pus pe masă o ofertă greu de refuzat: un contract valabil pe două sezoane, cu un salariu anual ce poate atinge 700.000 de euro.

Florin Niţă, al doilea cel mai bun portar de la EURO

Florin Niţă a fost integralist la EURO în toate cele trei meciuri jucate de România în faza grupelor.

Portarul naţionalei a avut prestaţii foarte bune şi a impresionat la turneul din Germania. După ce se afla pe locul secund la finalul etapei a doua, Florin Niţă şi-a păstrat poziţia în topul portarilor cu cele mai multe parade şi după partida cu Slovacia.

Internaţionalul român de 36 de ani a ajuns la 13 parade şi este devansat doar de georgianul Mamardashvili, care a reuşit 20 de intervenţii salvatoare.

Pe poziţia a treia se află, la egalitate, Gunn (Scoţia), Verbruggen (Olanda), Donnarumma (Italia), Dubravka (Slovacia) şi Casteels (Belgia), toţi cu câte 12 parade.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele