Ultima oră
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român
Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai" Prima reacţie a lui Edelino Ie după ce s-a scris că ar juca la Dinamo! "Trebuia să vin pe 1 mai"
FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!” FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”

Fix de asta nu avea nevoie Manchester United! Cât timp va fi indisponibil omul de bază a lui Erik ten Hag

Manchester United Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21484143/1/profimedia-0843648781.jpg

Fundaşul argentinian al echipei Manchester United, Lisandro Martinez, care a revenit recent după o accidentare, este din nou indisponibil pentru "cel puţin opt săptămâni", după ce s-a accidentat la genunchi duminică, a anunţat gruparea engleză.

Jucătorul de 26 de ani a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului în timpul victoriei de duminică cu West Ham (3-0) şi "este de aşteptat să fie indisponibil cel puţin opt săptămâni", a scris clubul din nordul Angliei pe site-ul său.

Internaţionalul argentinian, care a suferit o accidentare la picior în septembrie, a revenit pe teren la mijlocul lunii ianuarie, după o absenţă de patru luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri