Ultima oră
De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge” De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge”
Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova
VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig” VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig”
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”

Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21570198/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024-2.jpg

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Gică Hagi s-a declarat foarte fericit, după succescul care i-a urcat pe dobrogeni pe locul secund.

”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră. E mai mare presiunea. Când vrei să câştigi, e presiune. Au mentalitate bună acum, stăm bine acum.

Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună. Toată lumea, şi maseurul, şi femeia de serviciu trebuie să meargă în aceeaşi direcţie.

Nu putem să luăm şi meritele adversarului. Am jucat toate meciurile bine, am avut atitudine. De aceea e publicul mulţumit”
, a spus Hagi, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele