Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Federico Piovaccari, reacţie fabuloasă cu privire la Gigi Becali. ”Este noul tik-toker!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21669771/1/piovaccari.jpg

FCSB primeşte vizita celor de la Virtus, marţi, de la 20:30, într-un duel ce face parte din manşa retur a primului tur preliminar din UEFA Champions League. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Federico Piovaccari (39 de ani) îşi încheie cariera chiar împotriva pentru care a marcat în grupele Champions League. Atacantul italian s-a declarat emoţionant că ”agaţă ghetele în cui” chiar pe Ghencea.

Piovaccari a avut o reacţie amuzantă cu privire la Gigi Becali. Totul a pornit de la clipurile cu omul de afaceri dansând la nunta lui Ianis Hagi.

”E numărul unu! Este noul tik-toker!

”Mi-ar face plăcere să-l cunosc, nu l-am văzut până acum în persoană. Sper să-l întâlnesc şi să-l cunosc personal”
, a declarat italianul, pentru as.ro.

FCSB nu are nicio emoţie la retur

Pentru FCSB, reuturul cu trupa din San Marino este un meci cu o miză foarte mică, asta după ce campioana en-titre s-a impus în tur cu scorul de 7-1. „Roş-albaştri” vin după egalul din prima etapă a Superligii, scor 1-1 cu „U” Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele