Ultima oră
La volanul unui model Dacia, Sebastien Loeb a câştigat a treia etapă din Raliul Marocului La volanul unui model Dacia, Sebastien Loeb a câştigat a treia etapă din Raliul Marocului
Sfârşitul unei ere în lumea tenisului! Decizia luată pentru Wimbledon Sfârşitul unei ere în lumea tenisului! Decizia luată pentru Wimbledon
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din activitate în 2025, după Roland Garros Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din activitate în 2025, după Roland Garros
VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia, capul de afiş VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia, capul de afiş
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup

FCU Craiova, învinsă la un scor incredibil de o formaţie din Liga IV germană

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 2 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21244698/1/bauza.jpg

FCU Craiova a suferit o înfrângere incredibilă în partida amicală cu FC Koln II, locul 14 din Liga 4 germană. Oltenii au pierdut cu scorul de 7-2.

Dezastrul este şi mai mare, în contextul în care cei de la FCU Craiova au folosit cei mai buni jucători pe durata partidei. Nemţii au turat motoarele din start şi au condus la pauză cu 4-1.

Echipa de start a celor de la FCU Craiova: Enache - Compagnucci, Kvakic, Danny Henriques, Mascarenhas - V. Achim, Zanfir - Van Durmen, Baeten, Bahassa - Chiţu.

FCU Craiova l-a achiziţionat pe fundaşul Amar Kvakić

 

FCU 1948 Craiova a anunţat că fundaşul central Amar Kvakić, cu dublă cetăţenie, atât bosniacă, cât şi austriacă, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opţiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

Tânărul fundaş bosniac, în vârstă de 20 ani, soseşte la gruparea din Bănie liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la Velez Mostar, din campionatul Bosniei.

De-a lungul carierei, Amar Kvakić a mai fost legitimat la echipe precum: Kapfenberger, Metalist Harkiv sau Floridsdorfer.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri