Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

FCSB Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21595117/1/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-6-05-2024.jpg

Din cauza evoluţiilor sub aşteptări din acest sezon, Octavian Popescu nu a mai fost folosit pe postul său obişnuit, de extremă stânga, acolo unde Florinel Coman i-a luat locul.

Fiind mutat în banda din dreapta, jucătorul în vârstă de 21 de ani nu a mai dat acelaşi randament, reuşind să marcheze doar 2 goluri şi să livreze 3 pase decisive în acest sezon.

Adi Mutu, avertisment pentru FCSB: „Are nevoie de încredere”

Adrian Mutu trage un semnal de alarmă cu privire la forma lui Octavian Popescu şi este de părere că cei de la FCSB trebuie să fie foarte atenţi cu acesta sau vor risca să îl piardă. „Briliantul” consideră că „perla” lui Gigi Becali are nevoie de mai multe minute pe postul său pentru a-şi atinge capacitatăţile maxime.

„Tavi Popescu trebuie valorificat pentru că se pierde. Se pare că se duce din ce în ce mai în jos şi se pierde. Campionatul ăsta mi s-a părut că nu a fost el, a avut o mică explozie în urmă cu un an, dar de atunci s-a dus numai în jos.

Mă surprinde pentru că este foarte talentat, poate şi-a pierdut echilibrul şi nu reuşeşte să îşi mai îmbunătăţească stilul. Trebuie ajutat, dacă vor să scoată ceva din acest jucător. Trebuie puţin forţat şi lăsat acolo, exact cum s-a întâmplat şi cu Florinel Coman.

 

Tavi are nevoie de încredere, dacă pleacă Florinel Coman este momentul lui să fie lansat” , a spus Adi Mutu, la Fanatik

Mihai Stoica, replici acide pentru Mihai Rotaru şi Marius Şumudică

FCSB a câştigat titlul de campioană a României după nouă ani de pauză, după un sezon impecabil în care au dominat Superliga.

 

Octavian Popescu a fost în centrul criticilor şi ironiilor în ultima perioadă. După ce Marius Şumudică a spus despre acesta că are 30 de kilograme cu butelia în mână, a venit rândul lui Mihai Rotaru să îl ia critice.

La finalul partidei disputate de Universitatea Craiova în compania Farului, încheiată 3-3, patronul oltenilor  a spus că Ştefan Baiaram e peste „perla” lui Gigi Becali.

Mihai Stoica a sărit în apărarea jucătorului său şi a postat un mesaj pe reţelele de socializare prin care le-a răspuns lui Mihai Rotaru şi Marius Şumudică.

„Rotaru zice că Baiaram e peste Octavian Popescu. Poate s-a referit la înălţime. Pont : revedeţi pasele lui Octavian pentru Olaru la cele două goluri din Ghencea (primul 3:0 dintre noi şi U Craiova).

Şumudică zice că are 30 kg cu butelia în mână. Gluma asta nu era bună nici când aşteptam Albumul Duminical în speranţa că o vedem pe Sabrina cântând alb-negru în piscină (părea că-i iese un sân la un moment dat). Doar părea, nu-i ieşea total. Nici lui Şumudică nu i-a ieşit.

De ce? Pentru că al nostru la 21 ani are deja 137 meciuri, 20 goluri şi 16 assist-uri în Liga 1 (şi ce goluri… şi ce assist-uri…), a marcat în cupele europene şi a debutat în naţionala mare. Doar Liviu Manolache mă poate corecta şi nu comentez.

Pentru alţi hateri no name, a zis Reggie Jackson (Google search) ceva : FANS DON’T BOO NOBODIES (Google translate). Dar tot mai ’şmechere’ vorbe au românii. Din popor”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele