Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

FCSB, dispusă să îi împrumute pe Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu la Dinamo. UPDATE: Croatul e în vizorul CFR-ului

FCSB Publicat pe 24 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21435327/1/rps8209.jpg

FCSB pregăteşte transferuri, veniri şi plecări, iar trei nume au fost trecute pe lista neagră, cei de care clubul vrea să se despartă. Damjan Djokovic (33 de ani), Dorin Rotariu (28 de ani) şi Cristi Ganea (31 de ani) nu vor fi în lotul FCSB-ului pentru cantonamentul de iarnă. Surprinzător, patronul pare să fi revenit la sentimente mai bune pentru Andrea Compagno, care pare că mai are viitor la echipă cel puţin pe moment.

Aşadar, Dorin Rotariu pare că nu mai are viitor la FCSB. Extrema ar putea continua însă în Superliga, la Sepsi Sfântu Gheorghe, dar şi la Dinamo. Rotariu este remunerat la FCSB cu 20.000 de euro, astfel că Gigi Becali vrea să scape şi de salariul acestuia.

Gigi Becali vrea să îi împrumute pe Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu de la FCSB la Dinamo 

În aceeaşi situaţie, cu posibilă destinaţie Dinamo, este şi Djokovic. Cei doi jucători au fost propuşi personal de Gigi Becali la clubul din ”Ştefan cel Mare”, sub formă de împrumut. Omul de afaceri a recunoscut că a discutat cu conducerea adversarilor pentru o posibilă trecere.

UPDATE (duminică, 24 decembrie, ora 17:35): Damjan Djokovic refuză trecerea în ”Ştefan cel Mare”! Conform GSP, croatul este şi pe lista fostei sale echipe, CFR Cluj, astfel că se poate întoarce în Ardeal.


Ce spunea Gigi Becali despre trecerile lui Rotariu şi Djokovic la CFR Cluj. 

Am vorbit cu Andrei Nicolescu, un băiat de mare calitate. Om civilizat, cu bun simţ. Şi am vorbit cu el. Şi i-am zis. ‘Te-am văzut la interviuri, am văzut că ai bun simţ şi dacă pot, te ajut’. Eu vreau Dinamo în play-off, să iau şi eu 1.000.000 de euro din bilete.

Eu asta pot să fac să le dau jucători. Dar trebuie să îi convingă. El mi-a zis că îi dă 15.000 de euro lui Rotariu. Bine, mă, dă-i tu 15.000 de euro şi eu achit diferenţa de 5.000 de euro până la final. Îl las liber de pe acum, îi achit rezilierea, îi dau 25-30 de mii şi îl las liber. El mi-a zis că îi poate da 15 mii lui Rotariu.

Dacă îţi dă 15.000 de euro pe lună la o echipă de pe penultimul loc? Ce vrei mai mult să facă? El mi-a zis ‘Domnul Becali, dacă nu iau 4-5 jucători de valoare, nu scap’. Şi i-am zis ‘Nu scapi. Echipa aia a voastră munceşte, aleargă, îşi dă viaţa, dar nu poate să bage mingea în poartă. Că nu are cine! N-are valoare’.

Eu nu fac niciun gest, că se supără suporterii, dar la anul vreau Dinamo în play-off să iau 6-7 sute de mii măcar din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo iau bani din bilete. Cu Voluntari iau? Nu iau.

I-am zis să îl ia şi pe Djokovic. L-a contactat şi pe Djokovic. I-am zis Convinge-i, ia-i, eu le dau bani să închid cu ei. Dacă le dai 15.000 de euro, părerea mea e că vin.

Au o şansă cu ăştia trei, dar tot trebuie să mai ia. Nu le ajunge. Mai trebuie să ia vreo doi pe lângă ăştia trei. Ca să scapi de retrogradare trebuie să baţi, să baţi, să baţi. Ei nu pot bate pe nimeni”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

În acest sezon, Rotariu a jucat doar şapte meciuri pentru FCSB, iar Djokovic a bifat 23 de confruntări, patru goluri şi o pasă decisivă.

Cine vine la FCSB în această iarnă?

Succesul pe care îl are Ngezana la FCSB pare că i-a dat încredere lui Gigi Becali să mai transfere un jucător african.

Gigi Becali a anunţat că cel mai probabil Nana Antwi va semnat la început de an. Totul ţine de armenii de la Urartu, care vor primi o sumă de bani.

Antwi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu echipa armeană, iar oficialii ”roş-albaştrilor” îşi doresc ca apărătorul să vină încă din acestă iarnă.

“Nu am pe cine. De ce să vorbim de aşa ceva, să vorbim de Rareş Pop de la UTA pe 2 milioane de euro. Nu sunt de acord să-l dau pe Miculescu împrumut la UTA.

Nana Antwi, am făcut ofertă, să vedem acum pe 5 ianuarie o să semnăm, dacă nu acceptă clubul, jucătorul vine când rămâne liber, în vară”
, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Nana Antwi, posibilă mutare la FCSB 

Antwi are 23 de ani şi a mai jucat pe lângă Urartu şi la Lori Vanadzor (Armenia), Young Wise (Ghana) şi echipa a doua a celor de la Lille.

Ghanezul, care are şi cetăţenie armeană, este cotat la 250.000 de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele