Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

FCSB continuă întăririle pentru cupele europene! Fotbalistul a anunţat despărţirea de fosta echipă

FCSB Publicat pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21599750/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-19-05-2024.jpg

FCSB a reuşit să câştige după 9 ani titlul în Superliga. Pentru elevii lui Charalambous urmează preliminariile Ligii Campionilor. Drumul către grupe se anunţă infernal.

Campioana României are adversari relativ facili în turul I, dar ar fi totuşi de evitat: Ordabasy, Dinamo Batumi şi Celje.

Situaţia se schimbă radical în turul II. FCSB nu va fi cap de serie, fiind scoasă de pe listă de APOEL Nicosia, care a câştigat dramatic titlul în Cipru, în detrimentul celor de la AEK Larnaca.

Astfel, FCSB ar putea da peste PAOK-ul lui Răzvan Lucescu sau Dinamo Zagreb, dar şi alte echipe cu bugete foarte mari, precum: Ferencvaros, Sparta Praga sau Malmo.

În acest context, Becali vrea să facă întăriri masive la FCSB. Alexandru Musi a anunţat că s-a despărţit de Petrolul Ploieşti, echipă la care evolua sub formă de împrumut şi va reveni la FCSB, urmând să fie prezent la reunirea programată pentru data de vineri, 14 iunie 2024.

”Salut lupilor !  A venit momentul să mi iau rămas bun de la voi. Vreau să mulţumesc la tot ce înseamnă @fcpetrolul.official pentru toată încrederea acordată . Multă baftă în continuare  #haipetrolul”, este mesajul postat de Musi pe social media.

  • Musi a evoluat în 39 de partide pentru Petrolul, în care a reuşit să marcheze cinci goluri şi să livreze patru pase decisive
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a tânărului mijlocaş, conform site-urilor de specialitate

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele